5:14 pm - Monday April 29, 1754

Black Friday Friends, Expoziția „Fabricat în Moldova” și târg de antichități, la Palas

Palas Iasi

Pe agenda evenimentelor din următoarele zile în ansamblul Palas sunt incluse numeroase propuneri de petrecere a timpului liber. Vineri, de Black Friday Friends, clienții Palas se pot bucura de promoții de până la 70% și de premii la cumpărături. Cei care vor să descopere ofertele producătorilor din Republica Moldova sunt invitați la „Fabricat în Moldova”, iar pasionații de obiecte cu parfum din alte vremuri vor găsi piese deosebite la Târgul de Artă și Antichități.

Anul acesta, Best Friends Forever se transformă în Black Friday Friends. Vineri, 25 noiembrie 2016, este Black Friday la Palas. Clienții se vor bucura de un program prelungit, în intervalul orar 08.00 – 24.00, și de oferte de până la 70%. În plus, cei care fac cumpărături în valoare de 150 de lei se pot înscrie la tombola specială. Primii 400 de clienți participanți vor fi răsplătiți cu băuturi energizante sau cafele, acordate la centrul de premiere din Atrium. Mai mult, între orele 10.00 și 22.00, din oră în oră, prin tragere la sorți, va fi desemnat câștigătorul unei sesiuni de cumpărături în valoare de 400 de lei, în magazinele preferate. Vizita la Palas îi va ajuta pe clienți să își completeze garderoba cu piese vestimentare, încălțăminte și genți în tendințe, cosmetice, bijuterii, accesorii, decorațiuni, articole pentru casă, electronice și electrocasnice, cu discounturi ispititoare.

Sâmbătă, sesiunile de shopping la promoții de până la 70% se prelungesc în Iulius Mall Iași, până la miezul nopții. Și Iulius Mall îi va răsplăti pe Black Friday Friends. Primii 300 de clienți care vor face cumpărături în valoare de 100 de lei și se vor prezenta la Centrul Info își vor putea alege unul dintre premiile instant: 150 de invitații duble la film, 100 de vouchere pentru două persoane la food court și 50 de vouchere pentru două cafele. Catalogul complet al reducerilor poate fi accesat pe www.palasmall.ro și www.iuliusmall.com/iasi.

De vineri până duminică, în perioada 25 – 27 noiembrie, la parterul Atriumului Palas Mall se va desfășura „Fabricat în Moldova”. Peste 60 de producători de peste Prut își vor prezenta oferta, promovând, astfel, produsele autentice din Republica Moldova. Printre expozanții participanți la „Fabricat în Moldova” se numără producători de: produse alimentare și apicultură, condimente, sortimente de vin, costume tradiționale, piese vestimentare, genți și încălțăminte, accesorii, decorațiuni, materiale de construcții, covoare, mobilier, tâmplărie și multe altele. Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Iași, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie din Republica Moldova.

În aceeași perioadă, etajul 1 al Atriumului Palas Mall va găzdui Târgul de Artă și Antichități. Iubitorii obiectelor cu dichis şi cu patina timpului sunt invitaţi să admire și să cumpere: ceasuri, porţelanuri, numismatică, filatelie, bijuterii, mic mobilier, tablouri, accesorii, decoraţiuni şi multe alte articole învăluite în mister. Fiecare exponat îi va impresiona prin povești care abia așteaptă să fie spuse. Târgul este organizat în parteneriat cu Bucovinart.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;