5:13 pm - Wednesday April 19, 2293

Concert caritabil pentru copiii cu autism

afis

Asociaţia „Surâsul Albastru” – însoțitorul copiilor cu autism – vă invită la un frumos concert caritabil, ce va avea loc pe 4 decembrie, începând cu ora 16.00, la Ateneul din Iaşi.

Intitulat „Poveste de Moş Nicolae”, concertul se doreşte a fi un dar pentru toţi copiii, dar şi un mijloc de a celebra Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi (3 decembrie). Evenimentul are ca obiectiv şi promovarea înţelegerii problemelor cu care se confruntă copiii cu autism şi familiile lor, dar este şi o ocazie pentru schimbarea atitudinii față de ei prin eliminarea barierelor în ceea ce privește integrarea lor în comunitatea ieşeană.

„Deși putem dărui în orice perioadă a anului, luna decembrie are o semnificație specială pentru fiecare dintre noi, mai ales pentru cei mici. Din păcate, nu toți copiii se pot bucura la fel de lumina sărbătorilor. Așadar, vă invităm să luați parte, alături de cei dragi vouă, la un spectacol magic. Le veți dărui copiilor cu autism o șansă spre recuperare și ei, la rândul lor, vă vor dărui toată dragostea și prietenia lor! Ei au nevoie de noi, de atenția și iubirea noastră! Modul în care dăruieşti valorează mai mult decât darul însuşi”, a declarat Cristina Nichita, mamă a unui copil diagnosticat cu autism și membru fondator al Asociației „Surâsul Albastru”.

Pentru copiii cu autism vor cânta cunoscutul chitarist Petran Paveliuc și elevii săi talentați de la Petran Music School, vor dansa balerinii de la Colegiul de Artă „Octav Băncilă”, iar la final, Corul „Basileus” al Seminarului Teologic „Sfântul Vasile Cel Mare”, dirijat de diaconul Mihai Ursache, va oferi un moment de colinde.

Biletele pot fi procurate de la sediul Asociaţiei „Surâsul Albastru”, aflat pe Aleea Sucidava nr. 6 (cartier Dacia) sau pot fi rezervate pe e-mail la adresa surasulalbastru@gmail.com. Sumele adunate vor fi folosite pentru asigurarea terapiei în cazul unor copii proveniţi din familii cu situaţii materiale dificile.

Filed in: Informațía zilei, ONG-uri

Comments are closed.

;