5:14 pm - Thursday April 29, 5576

Opera ieşeană la Căminul de Bătrâni “Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena”

batrani
Cadourile speciale de sarbatori din partea Operei Nationale Romane Iasi, in acest an, nu vor fi oferite doar publicului care va trece pragul instituţiei. Solistii Operei iesene vor merge joi, 15 decembrie 2016, ora 10.30, la Caminul de Batrani “Sfintii Imparati Constantin si Elena” pentru a aduce bucurie in inimile a peste 150 de batrani.
 “Acest concert de colinde este darul nostru, in prag de sarbatori, pentru oamenii in varsta carora vrem sa le aducem in suflete un strop din magia acestei perioade. Programul va fi sustinut de solistii apreciati ai Operei, Angelica Mecu Solomon, Manuela Ipate, Jean Kristof Bouton si de  Corul “Juniorii Operei” – Dirijor Raluca Zaharia. Speram ca exemplul nostru sa fie urmat si de alte persoane care pot aduce lumina persoanelor care locuiesc la Caminul de Batrani “Sfintii Imparati Constantin si Elena”, a declarat managerul interimar Cosmin Marcovici.
Actiunea caritabila se bucura de sprijinul Complexului Palas care va oferi cadouri deosebite locatarilor unitatii de asistenţă socială.
Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;