Educație financiară pentru toți copiii

afis

Salvați Copiii Filiala Iași anunță premierea câștigătorilor Concursului de rebus financiar, organizat în cadrul proiectului Educație financiară pentru toți copiii, derulat cu sprijinul financiar al companiei Express Credit Amanet.  Evenimentul va avea loc în data de 20 decembrie la sediul Express Credit Amanet din Str. Silvestru Nr. 21, la ora 15:00.

Tragerea la sorți a fost efectuată de către domnul Daniel Chirovici, reprezentant Express Credit Amanet, în prezența a 3 membri din echipa Salvați Copiii Iași, iar cei 5 câștigători ai premiului în valoare de 1000 de lei fiecare sunt: Ursu Paul Mugurel – elev la Liceul Teoretic ”Vasile Alecsandri” Iași, Ursache Diana – elevă la Liceul de Informatică ”Grigore Moisil” Iași, Mîrț Alexandru – elev la Colegiul Național ”Emil Racoviță” Iași, Paula Turculeț – elevă la Liceul Tehnologic Economic de Turism Iași și Marcu Marta – elevă la Liceul de Informatică ”Grigore Moisil” Iași.

Concursul de rebus financiar a fost lansat în data 1 august 2016 adresându-se  copiilor din județul Iași, cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani iar aplicațiile au putut fi transmise până la data de 31 noiembrie 2016.

Condițiile de participare au fost făcute publice pe pagina web www.scoalamobila.ro și pe contul de faceebook https://www.facebook.com/ScoalaMobilaRomania.

Proiectul ”Educație financiară pentru toți copiii” este implementat cu sprijinul companiei Express Credit Amanet și își propune formarea în rândul copiilor a unor competențe cu privire la gestionarea banilor, precum și cunoașterea mecanismelor financiare prin care banii sunt economisiți sau investiți în societatea de azi.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;