11:40 am - Monday October 3, 2022

Angajaţii Antibiotice au fost spiridușii lui Moş Crăciun pentru 70 de copii din centre de plasament

antibiotice1

Pentru al patrulea an consecutiv, Fundaţia Antibiotice „Ştiinţă şi suflet” a organizat, în data de 20 decembrie 2016, campania „Dăruiește din suflet! Fii și tu Moș Crăciun!”.

Anul acesta, campania a fost adresată copiilor din patru Centre de plasament din județul Iași: Complexul de Servicii Comunitare Bogdana – comuna Bogdănești, Complexul de Servicii Veniamin Costache, Complexul de Servicii Bucium și Centrul de Plasament Ion Holban din Iași.

Cu ajutorul îndrumătorilor din centrele de plasament sau de unii singuri, cei 70 de copii cu vârste între 5 şi 14 ani au aşezat pe hârtie tot ce-şi doresc să primească de la Moş Crăciun. Emoționantele lor scrisorele au ajuns apoi în mâinile mai multor angajaţi ai companiei Antibiotice care şi-au asumat cu entuziasm rolul de „spiriduşi” ai Moşului, îndeplinind copiilor întocmai dorinţele.

Provenind din medii defavorizate, fără familii sau cu membrii familiei plecați în alte părți ale lumii, copiii şi-au dorit lucruri simple: penare, ghiozdane, haine, ghetuțe, cărţi de poveşti, păpuşele sau maşinuţe, banane, portocale şi dulciuri, însă Moşul și spiridușii lui s-au străduit să le ofere mai mult de atât.antibiotice2

Această campanie ne-a făcut să ne reîntoarcem cu mintea şi sufletul în timp, la vremea copilăriei. Mulțumim tuturor colegiilor noştri care s-au alăturat cu entuziasm demersului Fundaţiei şi au reuşit astfel să aducă bucurie unor copii pentru care Moşul poate nu a venit niciodată până acum. Mulţumim pe acestă cale și colaboratorilor din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Iaşi”, a declarat Ioana Tode, preşedinte Fundaţia „Antibiotice-Ştiinţă şi Suflet”.

În cadrul festivităţii ce s-a desfăşurat la Antibiotice, lângă bradul înconjurat de cadouri, cei 70 de copii s-au bucurat să îl întâlnească pe Moș Crăciun și pe spiriduşii care le-au îndeplinit dorinţele. În semn de mulțumire, micuții au împărțit din belșug zâmbete luminoase și au interpretat un scurt moment artistic cu colinde de Crăciun.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;