5:14 pm - Thursday April 29, 3852

Cadourile de Secret Santa, de la Iulius Mall Iaşi, pentru trei clienţi norocoşi: un iPhone 7, o vacanţă de vis şi mobilier în valoare de 1.600 de euro

iulius-mall

În Ajunul Crăciunului, campania Secret Santa de la Iulius Mall Iaşi şi-a desemnat marii câştigatori. Pentru că au ales cadourile pentru cei dragi din Iulius Mall şi s-au înscris la tombola lunii decembrie, trei clienţi, selectaţi prin tragere la sorţi, au fost recompensaţi cu premii în valoare de peste 1.000 de euro fiecare.

 Pe 24 decembrie, Smîntînă Ioana Alexandra, din Piatra Neamţ, a aflat că a primit din partea Iulius Mall, direct din tolba Moşului, un iPhone 7 Rose Gold. Ieşeanul Trofinov Adrian îşi va putea reamenaja casa cu piese de mobilier sau decoraţiuni în valoare de 1.600 de euro. Resmeriţă Cristiana, din Târgu Neamţ, va avea parte de o frumoasă vacanţă, în valoare de 1.000 de euro, într-o destinaţie la alegere.

Tolba Moşului de la mall a fost plină cu alte 2.000 de cadouri surpriză, oferite zilnic cumpărătorilor: sticle de vin, cozonaci, cosmetice, invitaţii la masă în food court, lumânări, accesorii cu motive de sezon şi sucuri delicioase.

Premiile surpriză şi evenimentele deosebite vor continua la Iulius Mall Iaşi şi în 2017.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;