Spectacol dedicat poetului Mihai Eminescu și eveniment multicultural, la Palas

Palas

În acest sfârșit de săptămână, ansamblul Palas le propune clienților săi să combine sesiunile de cumpărături de până la 70% cu evenimente variate. Spectacol dedicat poetului Mihai Eminescu, incursiune multiculturală Global Village și demonstrații sportive se află pe agenda următoarelor zile.

Sâmbătă, 14 ianuarie 2017, de la ora 12.00, parterul Atriumului Palas Mall îi găzduiește pe pasionații de sport. WorldClass lansează invitația de a testa, simultan cu mii de cluburi din toată lumea, coregrafia Les Mills cu numărul 100. Evenimentul de lansare presupune 90 de minute de demonstrații Bodypump, desfășurate în același timp în sute de țări, care îi vor molipsi pe cei prezenți cu energie și multă voie bună.

Duminică, de la ora 16.00, micii artiști de la Palatul Copiilor vor susține un spectacol omagial dedicat poetului Mihai Eminescu. 15 ianuarie, ziua în care s-a născut marele poet, va fi sărbătorită prin recitaluri de poezie și melodii pe versuri din opera sa

Tot duminică, de la ora 17.00, în Atrium se va desfășura un eveniment multicultural organizat de AIESEC. Cei care vor să descopere culturile altor popoare vor putea călători, preț de câteva ore, în Mexic, Brazilia, China, Columbia, Rusia, Italia, Turcia, Egipt, Germania și România. Studenții își vor reprezenta țările din care provin prin intermediul muzicii și dansurilor specifice, dar și prin mâncăruri tradiționale

În plus, cei care ajung în această perioadă la Palas se pot bucura de sezonul reducerilor de iarnă. Magazinele se întrec în promoții atractive, care ajung și până la 70%. Astfel, cei care vor să se înnoiască în prima lună a noului an pot alege ţinute la modă, încălţăminte în tendinţe, accesorii și bijuterii în trend, seturi de răsfăţ, jucării și alte articole, la prețuri reduse substanțial. Lista completă a promoţiilor este disponibilă pe site-ul www.palasmall.ro.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;