5:13 pm - Wednesday April 19, 1623

Câinii adăpostiți în padocul de la Tomești sunt în siguranță

padoc

Date fiind ninsorile și temperaturile scăzute din ultima săptămână, conducerea Primăriei Municipiului Iași a dispus Salubris SA să ia toate măsurile necesare pentru protecția câinilor fără stăpân adăpostiți în padocul de la Tomești.

Potrivit reprezentanților Salubris SA, în cursul acestei săptămâni (9 – 14 ianuarie), 85 de câini comunitari au fost strânși din spațiile publice, numărul celor adăpostiți în prezent în padoc fiind de 588. Reprezentanții padocului au dat asigurări că au la dispoziție toate resursele necesare pentru adăpostirea și îngrijirea corespunzătoare a animalelor fără stăpân în această perioadă, materialele provenind atât din resurse proprii, cât și din donații. În context, în urma campaniei „Ai cumva o păturică”, la padoc au ajuns din partea donatorilor (persoane fizice) aproximativ 1.000 de kilograme de pături, cartoane și haine, precum și produse de curățenie.

De asemenea, în padoc există în prezent circa 3.500 de kilograme de mâncare pentru câini, din resurse proprii și donații de la persoane fizice și companii private.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;