Preparate tradiționale din bucătăria rusească, la Matryoshka, în Food Court Palas

Pofticioșii primesc o invitație gastronomică în stil tradițional rusesc. În food court Palas este deschisă Matryoshka, o locație cu bunătăți realizate după rețete autentice din țara slavă

Clienții ansamblului Palas, care au poftă de o masă consistentă și vor să descopere alte gastronomii, pot merge la Matryoshka, locația din food court care îi așteaptă cu mâncare tradițională din Rusia.

Pentru cei care vor să se încălzească cu o ciorbă savuroasă, Matryoshka propune zeamă de pui, soleankă și supă de mazăre. Meniul include și o varietate de bunătăți, precum: Bujenină din carne de porc, Dorojniki cu brânză, varză murată sau cartofi și ciuperci, Pelmeni din carne de porc, Pirojki cu vișine sau măr, pârjoale de pui, Jarkoe cu carne de porc, Ragu de pui cu legume, Beef Stroganoff din carne de vită și sos de smântână, colțunași cu cartofi și altele. Tot aici, curioșii pot încerca salata Shuba, nelipsită de la mesele festive rusești, cu legume și hering marinat, sau salata Mimoza, cu somon copt. Cei care iubesc deserturile se pot delecta cu prune umplute, tort Smetannik, măr copt în aluat sau alte delicii. Pentru cei care vor să completeze meniul cu o băutură specială, Matryoshka are pregătit compot de vișine sau de cătină. În plus, clienții pot opta și pentru oferte de meniuri cu prețuri între 16 și 22 de lei, care includ fel principal, salată, ciorba zilei și compot de vișine. Pentru ca produsele să fie savurate cât timp sunt proaspete, zilnic, după ora 19.00, se aplică un discount de 20%.

Preparatele Matryoshka sunt realizate din ingrediente de cea mai bună calitate și după rețete atent selectate, care să reproducă cu fidelitate gustul tradiționalelor bucate rusești. 90% din felurile de mâncare propuse sunt gătite la cuptor, pentru a fi mai sănătoase și mai apetisante.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;