5:13 pm - Sunday April 18, 0990

Încălțăminte și genți cu broderie asortată, în magazinul Miss Caroline, din Iulius Mall

Pentru doamnele şi domnişoarele cu o pasiune pentru pantofi sau pentru cele care consideră că nu au niciodată suficiente încălţări, în Iulius Mall Iaşi s-a inaugurat, de curând, un magazin cu totul aparte. Miss Caroline aduce în Iulius Mall exotismul, misterul, jocul de forme şi culorile puternice ale Orientului Apropiat, reflectate în zecile de modele de pantofi şi accesorii care încântă privirile celor care trec pragul magazinului.

Situat la etajul întâi al mall-ului, în apropierea Meli Melo, Miss Caroline se adresează femeilor de toate vârstele, indiferent de stilul vestimentar adoptat, dar care doresc să se diferenţieze prin eleganţa detaliilor şi a aplicaţiilor.

În magazin, doamnele şi domnişoarele vor găsi o linie casual, sub formă de  mocasini, cizme, ghete şi alte tipuri de încălţări sport, şi gama elegant, care include pantofi, cizme şi botine, cu tocuri de diferite dimensiuni. Particularitatea Miss Caroline stă şi în faptul că fiecare model, indiferent de linie, este asortat cu o geantă sau un plic, cu imprimeul şi modelul piesei de încălţăminte selectate, formând setul complet pentru un look perfect asortat.

Brandul Miss Caroline vine din Turcia, sub tutela unei fabrici care produce seturi shoes & bags dintr-o piele ecologică special tratată, material textil şi broderie artizanală. Materialele speciale din care sunt confecţionaţi pantofii oferă comoditate şi sunt de o calitate deosebită.

Miss Caroline din Iulius Mall este unicul importator al acestor produse în România, fiind un concept nou în materie de încălţăminte şi accesorizare.

În această perioadă, doamnele şi domnişoarele vor găsi în magazin oferte şi preţuri speciale.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;