Balerinii Operei ieșene, turneu în Monte Carlo

La începutul lunii februarie, o parte dintre balerinii Operei Naționale Române Iași: Gabriela Costăchioaia, Oana Iftime, Monica Ailiesei, Anca Andronache, Claudia Tudorache, Maria Cotorobai, Kotomi Hoshino, Alexandru Sebeși, Ovidiu Ciobotariu, Dănuț Melenciuc, Răzvan Ștefan, Alexandru Cârlescu, Adrian Buțugan și Vlad Mărculescu, au participat la un grandios eveniment, desfășurat în premieră în Monte Carlo, denumit “LE GRAND BAL MASQUE”.

Balul a fost organizat de “Show Business Monte Carlo”, sub conducerea doamnei Delia Grace Noble, absolventă a Colegiului de Artă ”Octav Bancilă”, în prezent una dintre cele mai apreciate soprane din Monte Carlo.

Evenimentul principal s-a derulat în La Salle d’Etoile și a constat într-un bal mascat la care au participat cele mai de seamă personalități din Monte Carlo.

Au fost prezentate publicului patru momente, balul din Romeo&Julieta, coregrafia Gheorghe Stanciu, Valsul Dunării, coregrafia Ileana Iliescu, un menuet și un vals vampiric, precum și un adagio din baletul Don Quijote.

Tot la Monte Carlo, balerinii Operei ieșene au evoluat cu două dintre numerele menționate anterior la exclusivistul Yacht Club de Monaco, reședință a Prințului Albert de Monaco.

Prestațiile artiștilor ieșeni au fost apreciate, organizatorii având în intenție o continuare a colaborării și în alte proiecte.

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;