Seven Hills International School face înscrieri pentru anul 2017 – 2018

La Școala Cambridge Seven Hills International School au început înscrierile pentru anul școlar 2017 – 2018.  Situată într-un spațiu nou, pe Bulevardul Chimiei nr 1A (Campus Tudor Vladimirescu), școala are locuri pentru grădiniță, ciclul primar și gimnazial.

Seven Hills International School oferă o educație după modelul britanic, ce se focalizează pe bunăstarea și siguranța copiilor, urmărirea progresului, rigoare academică și dezvoltarea relațiilor care susțin independența și învățarea pe tot parcursul vieții.

Toate disciplinele se predau în limba engleză, folosind manuale britanice, iar testările sunt stabilite de către Universitatea Cambridge. În programul academic sunt incluse elemente din curriculumul românesc și o bogat[ paletă de cluburi.

În anul școlar 2017 – 2018 sunt oferite următoarele locuri:

Grădiniță

Grupa mică (3 ani) – 16 locuri
Grupa mijlocie (4 ani) – 16 locuri
Grupa mare (5 ani) – 16 locuri

Învățământ primar

Stage 1 (clasa pregătitoare) – 18 locuri
Stage 2 (clasa I) – 2 locuri
Stage 3 (clasa a II-a) – 3 locuri
Stage 4 (clasa a III- a) – 6 locuri 

Învățământ gimnazial

Stage 6 (clasa a V-a) – 15 locuri
Stage 9 (clasa a VIII-a) – 7 locuri

„Seven Hills International School este o școală Cambridge, singura instituție educațională din Iași, și din Regiunea Nord-Est, care oferă educație după modelul britanic, cu acreditare Cambridge, certificare COBIS și autorizare ARACIP.  Școala noastră continuă să se dezvolte cu clase noi la gimnaziu, dar și cu un număr mai mare de elevi la ciclul primar și la grădiniță. Începând cu anul școlar 2017-2018, echipa de profesori a Seven Hills International School se va mări cu doi profesori britanici, care vor preda limba engleză și discipline de la ciclul primar. Așadar, dezvoltarea competențelor lingvistice de comunicare în limba engleză, programul de muzică, calitatea orelor și oferta generoasă de cluburi și activități extracurriculare fac din școala noastră o instituție atractivă pentru părinții români și pentru cei de alte naționalități. O comunitate educațională multiculturală, prietenoasă și riguroasă este ceea ce nouă ne place să spunem că este The British way in international education!” a declarat Prof. Dr. Liliana Romaniuc, directorul general al Seven Hills International School din Iași.

Pentru informații privind programul academic și taxele, se poate vizita site-ul școlii sau se poate programa la telefon o vizită care include o discuție cu directorul general, cu  directorul academic și o prezentare a instituției de învățământ.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;