Seminar de fiscalitate DELOITTE la Camera de Comerţ

Deloitte şi Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi organizează seminarul cu tema „Preţurile de transfer – Cum ne pregătim pentru noile provocări?”, seminar care va avea loc la sediul Camerei de Comerţ în data de 7 martie 2017.

Specialiştii Deloitte vor prezenta într-o manieră cât mai practică abordarea cerinţelor de documentare din perspectiva preţurilor de transfer, cum trebuie să se pregătească o firmă pentru noile obligaţii şi eventuale provocări întâmpinate.

„Preţurile de transfer rămân un subiect fierbinte atât pentru autorităţile fiscale, cât şi pentru contribuabili. Anul 2016 a fost un an al modificărilor legislative şi noutăţilor în domeniul preţurilor de transfer pe plan internaţional şi local, aducând obligaţii noi începând cu acest an.”, a declarat Ciprian Gavriliu, Director Departament Servicii Fiscale, Preţuri de Transfer, Deloitte România.

Va fi un seminar cu durata de 7 ore în care vor fi luate în discuţie subiecte specifice, precum:

– Preţurile de transfer în România: Cadrul legislativ şi cum ne pregătim pentru noile obligaţii

– Ajustări ale preţurilor de transfer

– OECD BEPS vs. legislaţie europeană – măsuri ce privesc preţurile de transfer

– Relansarea bazei de impozitare consolidate comune (CCCTB) – implicaţii privind preţurile de transfer

– Cazuri naţionale şi internaţionale

La finalul seminarului se vor înmâna certificate nominale de participare.

Lectori de top din cadrul Deloitte:

Ciprian Gavriliu             – Director, Departament Servicii Fiscale, Preţuri de Transfer, Deloitte România

Alexandra Bunea-Oprişescu – Senior Manager, Departament Servicii Fiscale, Preţuri de Transfer, Deloitte România

Natalia Udeci – Consultant Senior, Departamentul Servicii Fiscale, Preţuri de Transfer, Deloitte România

„Seminarul va avea un caracter interactiv, iar lectorii de top ai Deloitte vor aborda inclusiv speţe concrete propuse de participanți, motiv pentru care încurajăm participanţii să transmită în avans propriile întrebări prin intermediului Formularului de înregistrare. Este al 7-lea eveniment consecutiv organizat în parteneriat cu Deloitte la Iaşi şi ne bucurăm că putem oferi companiilor şi specialiştilor şi în acest an, ca şi în anii trecuţi, oportunitatea dezbaterilor profesionale cu experţii unei companii din Big 4 (grupul celor mai mari patru companii de consultanţă şi audit la nivel mondial)” a declarat Sorin Gheorghiu, director în cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi.

Participarea la acest seminar interactiv este posibilă exclusiv pe bază de înregistrare prealabilă. Doritorii sunt îndemnaţi să se înscrie din timp întrucât, pentru a păstra caracterul interactiv al seminarului, locurile sunt limitate.

Mai multe detalii şi Formularul de înregistrare: www.cciasi.ro

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;