Camera de Comerţ anunţă o nouă conferinţă dedicată mediului de afaceri – Business rEvolution

Camera de Comert şi Industrie Iaşi, în calitate de partener al Doingbusiness.ro, aduce în atenţia mediului de afaceri prima conferinţă la Iaşi din seria „Business rEvolution”. Evenimentul este deja unul cu tradiţie la nivel naţional, aflându-se la cea de-a 7-a ediţie consecutivă, fiind organizat anual în principalele oraşe din ţară.

Business rEvolution – Dezvoltare, Digitalizare şi Management Performant” are ca scop susţinerea companiilor şi a managerilor, pentru o dezvoltare accelerată şi sănătoasă.

,,Anul 2016 a fost cel în care <foarte improbabilul> a devenit realitate. Fie că vorbim despre Brexit, fie despre rezultatul alegerilor din Statele Unite, ne referim la evenimente care au putut fi greu anticipate sau chiar deloc. Ca rezultat, lumea și deci economia se schimbă. Ne aflăm în pline discuții privind împărțirea Uniunii Europene în funcție de performanță, peste care se adaugă provocările economice interne precum presiunile pentru majorarea prețului forței de muncă și  presiuni pentru scumpirea finanțării. În acest context, în care factorii de producție esențiali precum munca și capitalul sunt supuși unor presiuni fantastice, suntem ferm convinși că soluția pentru antreprenorii români este, mai mult decât oricând, de dezvoltare prin digitalizare și management performant. Asta vom demonstra în 2017 în Business (r)Evolution”, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.

Moderatorul conferinţei va fi cunoscutul jurnalist economic Radu Soviani. Printre speakerii evenimentului se numără: Răzvan Ionescu (Director Marketing Segment Business – Telekom România), Paul Butnariu (Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi), Dana Tudor Tănase (Managing Partner, Creative & Bright), Elena Badea (Managing Partner, Valoria Business Solutions), Dumitru Ion (CEO, Kompass România).

„Recomandăm companiilor, indiferent de domeniul în care activează sau dimensiunea actuală a afacerii,  să fructifice această oportunitate de a participa la o conferinţă de la care pot reţine soluţii concrete de dezvoltare pe termen lung” a declarat Sorin Gheorghiu, director în cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi.

Participarea la conferinţă este gratuită, dar condiţionată de confirmare prealabilă.

Persoanele interesate sunt îndemnate să se înscrie din timp întrucât, pentru a păstra un caracter interactiv, locurile sunt limitate. Detalii şi înscrieri: www.cciasi.ro şi http://new.doingbusiness.ro/evenimente.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;