Întâlnire în cadrul unui proiect transnațional coordonat de Liceul de Informatică din Iași

În perioada 13-17 martie 2017, patru cadre didactice din cadrul Liceului Teoretic de Informatică Grigore Moisil din Iași au participat la activitatea transnațională organizată în Marea Britanie, în localitatea Stockton on Tees, în cadrul proiectului „STARTUP ECO TRAINING FIRMS”. Acesta este finanţat prin Erasmus+, Parteneriat strategic doar între școli al Uniunii Europene și este implementat timp de doi ani, începând cu luna septembrie 2016, liceul fiind coordonatorul proiectului. La acest proiect avem ca parteneri licee din:  Marea Britanie, Italia, Grecia, Croația și Turcia.

Agenda întâlnirii a conținut: evaluarea activităţilor fiecărei unități școlare din perioada premergătoare, un schimb de bune practici la nivelul parteneriatului cu privire la firmele de exercițiu și prezentarea firmelor mentor care vor îndruma elevii din echipa de proiect în firmele de exercițiu. Un punct important al întâlnirii l-a reprezentat stabilirea structurii ghidului de bune practici care v-a fi realizat în cadrul proiectului. Printre activități s-au numărat și întâlniri cu oameni de afaceri din Anglia. Aceștia au împărtăşit cadrelor didactice prezente la întâlnire din experiența lor în domeniul protecției mediului.

La finalul întâlnirii, s-a fixat agenda reuniunii de proiect care va avea loc în Croația și s-au stabilit activitățile care se vor realiza până atunci.

Filed in: Educație

Comments are closed.

;