5:13 pm - Monday April 20, 5789

Trei marșuri și parade, sâmbătă, în municipiul Iași

Sâmbătă, 25 martie, în Iași vor avea loc trei marșuri. Primul dintre evenimente este un marș ciclistic, al doilea un marș pietonal, iar ultimul o paradă a motocicletelor. Astfel, între orele 10.00 și 12.00, pe traseul Palatul Culturii – bd. Anastasie Panu – str. Elena Doamna – bd. Independenței – Piața Mihai Eminescu și retur, va avea loc un marș ciclist. Evenimentul este organizat de Inspectoratul de Poliție Județean Iași, prin Serviciul Rutier, și Clubul de Ciclism și Ecologie IasiBike, cu ocazia Zilei Poliției Române.

Între orele 14.00 și 17.00, pe traseul Piața Unirii – str. Gavril Muzicescu – bd. Independentei – str. Elena Doamna – bd. Anastasie Panu – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – oprire în fața Catedralei Metropolitane, va avea loc Marșul pentru viață. Evenimentul, care se va desfășura în sute de localități din România și Republica Moldova și care la Iași este organizat de Mitropolia Moldovei și Bucovinei, „oferă posibilitatea dezbaterii necesității, posibilității și eficienței sprijinirii femeilor aflate în criză de sarcină”.

De la ora 17.00 Trust MC Iași va organiza o paradă moto. Conform organizatorilor, scopul acesteia este de „a atenționa participantii la trafic de începutul noului sezon moto”. Evenimentul se va desfășura pe traseul Palatul Culturii – bd. Anastasie Panu – str. Elena Doamna – bd. Independenței – Piața Mihai Eminescu – bd. Carol I – aleea Grigore Ghica Vodă și retur.

În cazul tuturor celor trei evenimente, organizatorii sunt obligați să ia toate măsurile pentru desfășurarea acestora în condiții de siguranță. Pe traseele avizate, participanții vor fi însoțiți de organizatori și de echipaje ale Poliției care vor dirija circulația rutieră, funcție de necesități. De asemenea, Poliţia Municipiului Iaşi – Biroul Rutier şi Poliţia Locală vor lua deciziile privind restricţionarea circulaţiei rutiere în diferite zone, funcție de necesități, pentru buna desfăşurare a evenimentului.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;