Campanie de strângere de fonduri organizată de elevii Liceului Tehnologic Special “Vasile Pavelcu”

Liceul Tehnologic Special “Vasile Pavelcu” Iaşi, în parteneriat cu Asociația Națională a Profesorilor pentru Elevi cu Deficiențe de Auz “Virgil Florea” Iași, vă invită  miercuri 29 martie 2017, începând cu ora 9,00, la cele două spectacole caritabile organizate în cadrul Campaniei de strângere de fonduri DIFERIȚI DAR ÎMPREUNĂ”.

Profesorii și elevii Liceului Tehnologic Special “Vasile Pavelcu” Iași organizează, din 2009, spectacole caritabile în vederea strângerii de fonduri pentru a susține Festivalul Național de teatru de păpuși și pantomimă PRICHINDEII VESELI”. Acest festival este o ocazie pentru copiii cu deficiență de auz  din toată țara de a se întâlni, de a se împrieteni și de a învăța lucruri noi. Anul acesta cea de a IX-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru de păpuşi şi pantomimă “PRICHINDEII VESELI”, va avea loc în perioada 9-11 iunie 2017.

Spectacolele vor avea loc în Sala Radu Beligan a Ateneului din Iași.

Miercuri, 29 martie 2017, între orele 9,00 şi 10,30 va avea loc spectacolul “RAZĂ DE SOARE”, în care vor evolua elevi din cele 6 şcoli speciale din judeţul Iaşi – Şcoala Gimnazială Specială “Constantin Păunescu” Iaşi, Colegiul Tehnic “Ion Holban” Iaşi, Şcoala Gimnazială  Specială Paşcani, Liceul Special “Moldova” Tg. Frumos, Liceul Tehnologic Special “Trinitas” Tg. Frumos şi Liceul Tehnologic Special “Vasile Pavelcu” Iaşi.

În aceeași zi, 29 martie 2017, între orele 11,30 și 14,00, va avea loc spectacolul “ZÂMBET DE COPIL” organizat cu sprijinul Centrului Logopedic Interşcolar Iaşi, ocazie cu care preșcolari și elevi din școlile de masă, prin momentele artistice prezentate, susțin aceasta campanie.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;