5:13 pm - Friday April 19, 3619

Activități de sensibilizare a elevilor împotriva corupției

În perioada 27-28 martie 2017, la Colegiul Național «G. Ibrăileanu», Iași, reprezentanții Serviciului Județean Anticorupție Iași au desfășurat activități informativ-educative cu tema «Tinerii împotriva corupției» la care au participat elevii claselor a XII-a, scopul activităților  fiind informarea tinerilor liceeni cu privire la reacția față de corupție și modul de sesizare a faptelor de acest gen.
Întrucât fenomenul corupției, indiferent de domeniul în care acesta apare, nu poate fi explicat pe deplin fără a lua în considerare aspecte ce țin de factorul educație, activitățile desfășurate cu acest scop contribuie la creșterea simțului civic și la fundamentarea unui comportament integru al liceenilor, care vor deveni la rândul lor formatori de caractere și opinii.
Aceste activități derulate la Colegiul Național «G. Ibrăileanu», Iași, au loc cu ocazia derulării programului «Să știi mai multe, să fii mai bun !», în baza Protocolului de colaborare între Direcția Generală Anticorupție , Asociația « Lex Vincit » Iași și Asociația « Elpar » Iași.
Filed in: Educație

Comments are closed.

;