5:13 pm - Wednesday April 18, 0401

Strategii de reușită educațională în învățământul particular și alternativele educaționale

Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi  organizează, în parteneriat cu Grădinița Particulară EXCELLENCE Iași,  Conferinţa anuală Strategii de reușită educațională în învățământul particular și alternativele educaționale.
Evenimentul are loc vineri, 31 martie 2017, la  Hotel Unirea-Sala Cuza, şi are ca obiectiv identificarea unor strategii eficiente de asigurare a calității în educație și promovarea exemplelor de bună practică.
În deschiderea evenimentului vor avea intervenții Inspectorul Școlar General, prof. dr. Genoveva Aurelia Farcaș, Inspectorii Școlari Generali Adjuncți, prof. Mihaela Țura și prof. Bogdan Bârzoi și coordonatorul departamentului pentru învățământ particular, prof. Aura Țabără.  La activitate va participa, în calitate de invitat special, profesor dr. Gheorghe Felea, Consilier Superior în Ministerul Educației Naționale, care va prezenta aspecte importante legate deasigurarea finanțării de bază pentru unitățile de învățământ care reprezintă pluralismul educațional.
A doua parte a activității va fi organizată pe trei ateliere de lucru, dedicate promovării specificului alternativelor educaționale din județul Iași,managementului eficient al grădiniței și al grupei de preșcolari și prezentării unor tehnici de dezvoltare a abilităților de comunicare eficientă.
Evenimentul presupune, de asemenea, un moment special în care Grădinița Excellence Iași va prezenta aspectele ce individualizează unitatea de învățământ în spațiul educațional ieșean și care au permis obținerea acreditării A.R.A.C.I.P. în toamna anului școlar 2016-2017.
Filed in: Educație

Comments are closed.

;