5:13 pm - Sunday April 19, 7959

Lansare de carte: „Umbrela trăirilor mele”, de Roxana Mihalcea

Editura Editura Arefeana și Librăria Casa Cărții din Iași vă invită la lansarea cărții  „Umbrela trăirilor mele” de Roxana Mihalcea.

Sâmbătă 29 aprilie la ora 14:00 la Librăria Casa Cărții din Iași are loc lansarea cărții Roxanei Mihalcea – ”Umbrela trăirilor mele”. Evenimentul are loc în prezența autoarei, în incinta Librăriei Casa Cărții din Iași, unde invitati speciali vor fi Dorina Stoica, Raluca Daria Diaconiuc, Mihai Batog Bujenita.

 „Uneori suntem prea obosiți de așteptat în săli, cât să ne mai gândim și la cei care așteaptă, cu numere de ordine, să le vină rândul în viața noastră. Și-i uităm sau nu le dăm atenția cuvenită sau îi repezim sau, pur și simplu, suntem epuizați de greutățile noastre, încât să-i mai ascultăm și pe ei. Uneori nu avem timp nici pentru un telefon. Și uite așa, îi plasăm în Săli de așteptare pe cei care ar plăti în plus pentru un minut din viața noastră. Bine ar fi să le cream un statut sălilor de așteptare. Și oamenilor din ele” – Roxana Mihalcea

 Profesorul Ion C. Ștefan notează, de altfel, în prefața cărții faptul că ”apariția prozatoarei Roxana Mihalcea în câmpul însorit al literaturii române, prin publicarea primului său volum, «Umbrela trăirilor mele», la Editura Arefeana”, reprezintă pentru domnia sa o surpriză dintre cele mai plăcute. ”Absolventă a Facultății de Filologie din Iași, cultă și cu largi lecturi dintre cele mai bune, cartea pe care a scris-o nu dezvăluie sufletul și gândurile unei începătoare, ci ne probează că paginile acestea au fost scrise cu răbdare, într-un timp mai îndelungat, cu o tematică anume, cu discernământ parcurs printr-o selecție severă, dovedită și prin câteva citate din scriitori clasici români ori din maeștri ai literaturii universale”, spune profesorul Ion C. Ștefan.

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;