5:13 pm - Sunday April 19, 3503

Începe modernizarea străzii Sf. Andrei

În această dimineață au început și lucrările de reabilitare și modernizare a str. Sf. Andrei. În acest context municipalitatea a impus, cu acordul Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Iași, o serie de modificări și restricții de circulație.

Astfel, traficul rutier va fi complet închis pe str. Sf. Andrei între intersecția cu str. Colonel Langa (benzinăria Petrom) până la intersecția cu str. Gh. Ghibănescu. Circulația rutieră va fi deviată pe Splai Bahlui – Mal Stâng, care va avea circulație cu dublu sens între intersecția cu str. Alexandru Ipsilanti Vodă și str. Gh. Ghibănescu. De asemenea, în vederea fluidizării traficului, semafoarele din intersecția Splai Bahlui – Mal Stâng cu str. Gh. Ghibănescu vor funcționa în galben intermitent.

Reabilitarea și modernizarea str. Sf. Andrei va dura maxim două luni și face parte dintr-un program de lucrări care cuprinde reabilitarea a 11 străzi din mai multe zone din oraş: str. Atelierului, str. Cazărmilor, str. Iancu Bacalu, str. Sf. Petru Movilă, str. Sf. Andrei, str. Tănăsescu, str. Dealu Bucium, Fundac Bucium, Fundac Păun, Fundac Socola și str. Plopii fără Soț. Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 12,7 milioane lei, iar executantul este asocierea SC Conest SA – SC Viarom Construct SRL.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;