Delicii culinare, Street Food Festival și alte evenimente aparte, la Palas

O agendă bogată de evenimente este pregătită de ansamblul Palas, pentru următoarele zile: Street Food Festival, demonstrații de tenis de masă, campionat de dans, teatru de păpuși, eveniment dedicat culturii chinezești și altele.

De joi până duminică inclusiv, în perioada 25 – 28 mai 2017, în parcul Palas revine Street Food Festival, primul eveniment din România dedicat mâncării stradale. Gurmanzii pot alege dintre sute de rețete delicioase: pizza proaspătă, preparate tex-mex aromate, burgeri suculenți, produse pe grill cu sosuri, deserturi variate și multe alte delicii. Mâncarea apetisantă va fi asezonată cu muzică live și activități distractive pentru copii. Și la această ediție, vizitatoriiStreet Food Festival vor avea prilejul de a gusta din preparatele de street-food pregătite de Chef Foa, ambasadorul evenimentului culinar. La festival va fi amenajat și un Pop-Up Market cu delicatese pe care pofticioșii le vor putea lua acasă. Street Food Festival este un eveniment realizat de Agenția Why Not & Flavours.

Joi, de la ora 11.00, în zona Intersport, membri din cadrul Asociației Iași Învață vor oferi demonstrații de tenis de masă. Tot joi, de la ora 14.00, cei mai talentați prichindei vor susține momente de muzică și dans, în cadrul preselecțiilor pentru Festivalul „Piticul de ciocolată”, cel mai amplu eveniment din estul României dedicat copiilor din învățământul preșcolar.

Vineri, de la ora 13.00, în zona Intersport, vor avea loc filmările pentru o nouă ediție a emisiunii „Deschis la Distracție”, la care invitat special va fi carismaticul prezentator de televiziune Dan Negru. De la ora 15.00, la parterul Atriumului Palas Mall, Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor lansează o invitație la dans și voie bună. Evenimentul face parte din campania „Adevărata Basarabie” și include dansuri populare susținute de ansamblurile Iedera, Lozioara, Ghiocel, Moștenitorii, precum și cântece folclorice interpretate de tineri artiști.

Sâmbătă, de la ora 11.00, sute de copii pasionați de mișcările ritmate vor participa la Iași Dance Fest. Evenimentul se va desfășura la parterul Atriumului Palas Mall și va aduce pe scenă mici dansatori, trupe și cluburi, care vor încânta publicul cu numerele lor, din categoriile: dans modern, clasic, contemporan, de caracter, fantezie coregrafică, majorete, hip hop, street dance, dans sportiv, dans tematic și rock`n roll. Campionatul este organizat de Palatul Copiilor Iași, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Iași.

Duminică, de la ora 11.00, năzdrăvanii sunt invitați la teatru de păpuși. Vor afla întâmplări hazlii și lucruri noi de la marionetele Teatrului Așchiuță. De la ora 12.00, publicul va putea combina sesiunile de shopping cu un spectacol de dansuri și activități din cultura chinezească, organizat de Școala EuroEd.  

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;