5:14 pm - Wednesday April 20, 0157

Joc, cântec, bucurie, creație și veselie, de Ziua Copilului la Antibiotice

A devenit deja o tradiţie pentru compania Antibiotice, să ofere un cadou de 1 iunie, tuturor copiilor angajaţilor. Astfel, marți, 6 iunie 2017, 120 de copii ai angajaţilor Antibiotice au fost invitaţi la evenimentul „Grădina Jocului și hora razelor de soare” unde s-au bucurat de ateliere educative, teatru, dans, joc și surprize în aer liber în Grădina Casei Pogor.

Copiii au participat activ la atelierul “Enescu și hora razelor de soare” susținut de Cristina Andone, autor al cărții cu același nume, proiect realizat în parteneriat cu Cutaden® Bebe. Atelierul a îmbinat elemente de teorie muzicală prezentate în mod prietenos cu elemente vizuale de identitate națională: ilustrații cu motive populare autentice culese de pe ii, ștergare și covoare vechi. Micuții au pașit în lumea teatrului  de păpuși urmărind piesa “Amintiri din copilărie” și au asistat la un moment de dansuri populare susținut de mici artiști.

Apoi jocul în echipă și-a făcut locul printre copiii invitați la eveniment. Trasee cu mingi, facepainting, modelare de baloane, tobogan gonflabil, hamace i-au înveselit pe copii la umbra copacilor din Grădina Pogor.

La eveniment au participat și 20 de copii de la Centrul de Plasament “Bogdana” Bogdănești.

Pe partea de implicare socială ne-am propus să aducem o mică bucurie pentru 20 de copii de la Centrul de Plasament Bogdanești care au participat la evenimentul Grădina Jocului în calitate de invitați și au fost integrați în atelierele de lucru și joc alături de copiii angajaților noștri. Această activitate ne-a fost recomandată de psihologii care se ocupă de copii, pentru a îmbunătăți relaționarea cu ei și a-i ajuta să nu se simtă marginalizați” , a declarat Ioana Tode, Președinte al Fundației Antibiotice Știință și suflet”.

Pe tot parcursul evenimentului „Grădina Jocului și hora razelor de soare” surprizele dulci cu înghețată și vată de zahăr nu au lipsit, toți copiii bucurându-se de ele.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;