5:13 pm - Monday April 19, 5047

Designeri vestimentari autohtoni și branduri renumite, la Festivalul de Shopping „Half is Free” by Andreea Esca, de la Palas

Ce poate fi mai plăcut decât o sesiune de cumpărături? Shopping la jumătate de preț! Festivalul „Half is Free” by Andreea Esca ajunge în premieră la Iași. Haine de designer, decorațiuni și bijuterii stylish sau produse cosmetice iubite de toate pasionatele de frumusețe, pe toate le găsești sâmbătă, 10 iunie, la evenimentul din Palas Mall.

Dacă moda este un stil de viață pentru tine, atunci destinația ta din acest week-end este ansamblul Palas, acolo unde se desfășoară prima ediție la Iași a Festivalului de Shopping „Half is Free” by Andreea Esca. Sâmbătă, 10 iunie 2017, Atriumul Palas Mall va găzdui evenimentul care a cucerit pasionatele de fashion și cumpărături din toată țara. Motivul este simplu. Toate articolele sunt la jumătate de preț.

„Half is Free” îi aduce mai aproape de publicul ieșean pe unii dintre cei mai apreciați designeri autohtoni, dar și branduri de renume. Vizitatorii vor putea alege piese vestimentare în tendințe de la Aer Wear, Anne Parlog, Antante, Cactus the brand, Carmenittta, Catryoshka, Concept a trois, Dana Dinu, Dhanna, Exclusives, lorina Cimpoeru, Gabriela Atanasiu – rochiedeseara.ro, Izabela Mandoiu, KoModa, Maison Ilia, Melor, Molecule-f & Friends (Coolta, Framboise, GI Jewelry by Isabela Groza, Julia Toaders, Maison Chouchou, Mayra, Moogu, Ostara), Naiv Clothing, Nissa, OMRA, Piera Lingerie, PNK, Razan Sharbek, Runfast și Urbanik, bijuterii și accesorii glamour de la AEP Jewelry, Alexandra Nacu, Lyria povestea ta pictată, Magia Culorilor, Miss Mary a Little și Zultanit Bijou, genți și articole de încălțăminte originale de la Iutta, papucei.ro, poșeta.ro, dar și cosmetice Melkior.

Pregătiți de shopping? Maratonul cumpărăturilor la jumătate de preț are startul sâmbătă, în Atriumul Palas Mall, la Festivalul de Shopping „Half is Free”.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;