Promoții estivale de până la 70%, în magazinele Iulius Mall Iași

Toate drumurile duc la Iulius Mall vara aceasta, unde preţurile au intrat la apă. Magazinele din îndrăgita destinație de shopping au dat startul promoțiilor la colecțiile de sezon, care ajung până la 70%. Cu oferte atât de ispititoare, clienții își pot face și mai multe cumpărături pentru concediu sau pentru o vară în tendințe.

Piesele vestimentare mult dorite din magazinele Terranova și One Star Fashion au prețurile tăiate cu până la 70%, în timp ce discount-uri de până la 60% sunt propunerea brandurilor Nichi şi Kenvelo. Articole de îmbrăcăminte în trend, reduse chiar şi la jumătate, sunt la Koton, H&M, BSB, Bigotti, Bulgarini, Stradivarius şi multe altele. Oferte tentante se găsesc şi la Zara, Bershka şi Pull&Bear.

Costumul de baie pentru vacanţa la mare poate fi achiziţionat mai ieftin de la Oysho, Jolidon sau Ani’s.

Acum este momentul să cumpăraţi şi pantofii la care aţi visat întregul sezon. Vă puteţi bucura de oferte tentante la magazinele Il Passo, Medea, Melania Scarpe şi Fabricat în România.

V-aţi propus ca vara aceasta să faceţi mai multă mişcare, dar vă lipseşte ţinuta necesară? Brandurile Adidas şi Sport Vision vă vin în întâmpinare cu numeroase promoţii.

La fel de ispititoare sunt și discount-urile propuse pentru bijuteriile și accesoriile marca Sabrini, Bijoux și Meli Melo, care ajung şi până la 50%.

De promoțiile de vară se pot bucura și prichindeii, pentru că articolele Dinoland au prețuri cu până la 50% mai avantajoase.

Descoperă toate promoţiile de la Iulius Mall! Catalogul complet este disponibil pe Facebook Iulius Mall Iași şi pe site-ul: http://iuliusmall.com/iasi/.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;