5:14 pm - Friday April 29, 3707

Scoala parintilor la editia a IV-a a Conferintei “Ai copil. Invata sa fii parinte”

O noua editie a Conferintei “Ai copil. Invata sa fii parinte” va avea loca la Iasi, in serile de 22, 27 si 29 Noiembrie, in Aula Magna a Universtitatii Al. I. Cuza din Iasi, unde 450 de parinti sunt asteptati pentru a gasi impreuna cu invitatii speciali solutii la cateva probleme din viata de familie moderna. Organizatorii, Fundatia Varlaam Mitropolitul si Asociatia Parintilor Isteti din Bucuresti, cu sprijinul partenerilor Romtelecom si Axa Asigurari, raspund astfel nevoii firesti de a alege ce este mai bun pentru copii, pentru ca ei sa poata deveni autonomi, responsabili, cu stima de sine, iubitori. Anul acesta intrarea la eveniment este gratuita.

In deschidere va conferentia Maica Siluana Vlad, joi pe 22 noiembrie de la ora 18:00, si va dezbate subiectul “Inteligenta Duhovniceasca sau despre lucrarea Duhului Sfant in viata ta si a copilului tau”.

Trainerul de dezvoltare personala Sorin Mihalache va invita apoi in data de 27 Noiembrie, la o discutie despre atentie .”Mami eu cresc. Tu ce faci? Invataturi despre atentie” este conferinta care va debuta tot de la ora 18.00 si va vorbi participantilor despre influenta lipsei de atentie in dezvoltarea copiilor aducand si solutii pentru dezvoltarea puterii de concentrare in familie.

Din rolul de parinte va vorbi la conferinta Marius Tudosiei, cunoscut fost jurnalist si director de marketing, transformat din 2010 in “bacan” si promotor al alimentatiei sanatoase. El va povesti despre cum poti sa-ti schimbi radical viata alegand in cariera si in obiceiurile alimentare variantele sanatoase pentru intreaga familie.

Cele 3 conferinte vor fi urmate de Atelierul despre Atentie in care trainerul Sorin Mihalache va aprofunda pe parcursul unei zile si jumatate de expuneri si exercitii practice, tema prezentata la Conferinta. La finalul acestei experiente participantii vor pleca acasa cu un bagaj semnificativ de practici prin care pot stimula concentrarea copiilor lor. Investitia necesara petru participarea la acest atelier este de 150 ron/persoana sau 200 de ron / „Pachet pentru 2”. Detalii si inscrieri se fac la 0727 377 334!

Editia de toamna 2012 a Conferintei “Ai copil. Invata sa fii parinte” se va desfasura si la Bucuresti, sambata, pe 24 noiembrie, intre orele 9:00 – 14:00, la Palatul Copiilor, unde sunt asteptati peste 700 de parinti.

Si de aceasta data organizatorii propun publicului, din cele doua mari orase, o abordare integrata a problemelor in relatia parinte-copil, temele care sustin aspecte din cele trei dimensiuni IQ, EQ si SQ corelandu-se pentru a solutie viabila in secolul XXI.

Detalii despre intregul program si inscrieri se pot face pe www.aicopil.ro.

Fundatia Varlaam Mitropolitul reuneste initiativele educationale ale Mitropoliei Moldovei si Bucovinei: Scoala Varlaam Mitropolitul, una din cele mai noi si moderne scoli din Iasi, inaugurata in septembrie 2010, si Gradinita  Buna Vestire, fondata in septembrie 2006 si care functioneaza in doua sedii centrale din Iasi.

Asociatia Parintilor Isteti promoveaza principii de educare pentru copii, educatie pre si postnatala a parintilor si activeaza in scopuri caritabile, educationale, de pregatire si perfectionare profesionala. Obiectivul API este realizarea de campanii sociale privind educatia prin crearea si difuzarea de programe multimedia de educare a parintilor.

Conferintele sunt organizate si cu sprijinul partenerilor Romtelecom si AXA Asigurari.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;