5:13 pm - Tuesday April 19, 7025

„Puterea faptei stă în puterea noastră”! Angajații Antibiotice sprijină 52 de elevi aflați în risc de abandon școlar

Compania Antibiotice susține educația în comunitate sprijinind proiectele de responsabilitate socială care oferă o șansă la educație în cazul copiilor aflați în dificultate.

Antibiotice a organizat recent în rândul salariaților săi o expoziție caritabilă intitulată „Susținem educația în comunitate” în care au fost expuse lucrările elevilor claselor a III-a și a IV-a de la Școala Gimnazială Valea Lupului care au participat la concursul „Fii Pro Natură. Pune Suflet!”.

Proiectul a fost derulat de compania Antibiotice cu prilejul Zilei Mondiale a Mediului când a primit vizita celor două clase de elevi de la Școala Valea Lupului și a lansat un concurs cu obiecte realizate din materiale reciclabile.

Creativitatea elevilor a stârnit interesul angajaților Antibiotice care au achiziționat cele 21 de lucrări expuse, suma  achizițiilor fiind dublată de Fundația Antibiotice „Știință și Suflet”, astfel 4.000 de lei au fost donați pentru acest proiect.

Prin valorificarea lucrărilor din cadrul expoziției, salariații Antibiotice au contribuit la sprijinirea celor 52 de copii de la Școala „Valea Lupului” aflați în dificultate și cu risc de abandon școlar, incluși în programului „Acasă, în comunitate – after school la Școala Valea Lupului” să-și poată continua studiile.

Programul va fi derulat din această toamnă de această unitate de învățământ.

Implicarea activă a angajaților Antibiotice în proiecte sociale este un îndemn către comunitate: „Puterea faptei stă în puterea noastră!” acesta fiind și sloganului proiectelor de responsabilitate socială ale companiei Antibiotice.

Totodată, pentru sprijinirea educației, compania Antibiotice este de peste 16 ani alături de Asociația „Pro Ruralis”, acordând anual 5 burse „Știință și Suflet” pentru a susține elevii din mediul rural ce provin din familii cu venituri mici dar cu rezultate foarte bune la învățătură și dornici să-și continue studiile.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;