5:13 pm - Friday April 19, 9157

La Palas s-a inaugurat magazinul producătorului românesc de cămăși Braiconf

De curând, în oferta de shopping a Palas Mall a fost inclus brandul Braiconf, producător autohton de cămăși cu o tradiție de 67 de ani. Magazinul este situat la etajul galeriei Palas Mall, în vecinătatea Sabrini, și propune domnilor și doamnelor eleganța cămășilor realizate în România.

Magazinul Braiconf din Palas Mall este destinația de shopping a celor care preferă stilul elegant și casual, oferind o varietate de modele de cămăși, în tendințele actuale. Realizate din materiale de cea mai bună calitate, cu atenție la detalii și după tipare ce respectă trendurile în modă, cămășile Braiconf sunt opțiunea celor care îți doresc ținute cu stil și confortabile. Marți, 18 iulie 2017ora 17.00, cu ocazia inaugurării oficiale a magazinului din Palas Mall, brandul românesc sărbătorește cei 67 de ani de tradiție prin expoziția aniversară #Braiconf67. Vor fi expuse imagini din arhiva Braiconf, precum și fotografii realizate anul acesta, în fabrica de la Brăila. Cu acest prilej, pe 18 iulieclienții vor beneficia de o reducere de 20% la toate articolele, precum și de produse cu promoții de vară de până la 40%.

Braiconf se adresează în primul rând domnilor, indiferent de vârstă, pentru care există o multitudine de opțiuni pentru alegerea cămășii perfecte, într-o paletă extinsă de tipuri de țesături, tipare, culori și imprimeuri. În plus, la Braiconf din Palas Mall găsesc ținute complete, inclusiv costume, pantaloni, sacouri, pulovere și accesorii potrivite pentru orice ocazie. Doamnele și domnișoarele pot opta pentru cămașa potrivită în magazinul dinPalas Mall, dar și pentru bluze elegante, pulovere și accesorii smart-casualBraiconf pune la dispoziția clienților săi serviciul „made to measure”, astfel încât oricine poate purta cămașa ideală. Pot fi alese toate detaliile, de la material, măsuri, modelul de croi, până la tipul de guler sau manșetă, iar cămașa va fi gata în 5 zile.

Braiconf este o companie românească, înființată în anul 1950, fiind fabrica producătoare de cămăși cu cea mai îndelungată tradiție din țară. În prezent, Braiconf deține o rețea de 17 magazine, cel mai recent inaugurat fiind cel din Palas Mall.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;