Primul magazin din afara Capitalei al BEAUTIK Haute Parfumerie s-a deschis la Palas Iași

În portofoliul de branduri prezente în ansamblul multifuncțional Palas Iași s-a alăturat, de curând, BEAUTIK Haute Parfumerie. Magazinul inaugurat la Palas este primul din afara Capitalei și al patrulea la nivel național al BEAUTIK Haute Parfumerie, prima parfumerie cu rang de furnizor al Casei Regale a României.

BEAUTIK Haute Parfumerie este un brand concept care a luat naștere în 2006 și reprezintă universul esențelor exclusiviste, realizate de parfumieri renumiți. Noua locație este situată la etajul galeriei Palas Mall și se adresează persoanelor care preferă parfumurile unice, ca pe o semnătură personală olfactivă, sau celor care își doresc să poarte o aromă definită prin subtilitate și rafinament.

BEAUTIK Haute Parfumerie îmbină arta parfumeriei cu tradiția şi aerul aristocratic al creațiilor din colecție. Tocmai de aceea, este furnizorul Casei Regale a României, recunoaştere decernată de către Majestatea sa, Regele Mihai I al României. Astfel, BEAUTIK Haute Parfumerie este prima parfumerie din România căreia i-a revenit această onoare, reprezentând atât recunoașterea sortimentaţiei atent selectată, cât și excelenţa în parfumerie.

Parfumeria din Palas Mall are la bază un concept exclusivist și își întâmpină clienții cu un design minimalist, elegant și modern. Atmosfera distinsă completează perfect linia aromelor avangardiste, aparţinând caselor cu renume, dar și ale noilor creaţii ce revoluţionează lumea parfumeriei prin originalitate și unicitate. Printre casele de parfumuri pe care clienții le găsesc la BEAUTIK Haute Parfumerie din Palas Mall se numără Juliette Has a Gun, Maison Francis Kurkdjian, Diptyque, Rance, Caron, Lubin, Houbigant, Escentric Molecules și altele. Totodată, aici sunt disponibile produse de lux pentru machiaj, îngrijirea feței și acorpului.

Despre tradiția, excelența și inovația BEAUTIK Haute Parfumerie vorbește și primul Muzeu al Parfumului din România, care și-a deschis porțile în anul 2015, în Capitală. Muzeul reunește o colecție privată de peste 6.000 de obiecte şi accesorii de parfumerie, exponate originale de relevanță mondială, dar şi sticle autentic româneşti din diferite perioade.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;