1.400 de copii la Festivalul “Piticul de ciocolată” de la Iulius Mall

Peste 1.400 de preşcolari de la 50 de grădiniţe ieşene şi din judeţ se vor întrece în muzică şi dans la IULIUS MALL, în cadrul tradiţionalului festival „Piticul de ciocolată”. Vor concura solişti vocali, dansatori populari şi dansatori moderni.

Manifestarea, mult aşteptată de copii şi părinţi deopotrivă, va debuta luni, 28 mai 2012, ora 10.00, la parterul mall-ului (în zona Carrefour Market), cu preselecţia de Artă Muzicală. Marţi, 29 mai, cei mici vor face dovada talentului lor în Artă Coregrafică, urmând ca de ziua lor, pe 1 iunie, să fie aplaudaţi şi premiaţi. „Gala Laureaţilor” se va deschide la ora 12.00 cu o demonstraţie de karate.

Organizat de IULIUS MALL în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, festivalul-concurs „Piticul de Ciocolată” este o manifestare menită să descopere copiii cu potenţial artistic, orientarea acestora pe filieră vocaţională, valorificarea obiceiurilor, tradiţiilor şi creaţiilor adecvate vârstei, alături de amplificarea activităţilor artistice la nivelul învăţământului preşcolar.

Baloane, muzică, premii, surprize, copii talentaţi, bucurii, emoţii, părinţi şi bunici fericiţi, toate vor fi la ediţia a XII-a a „Piticului de Ciocolată” de la IULIUS MALL!

Filed in: Economic, Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;