Animax, cel mai mare lanț de petshop-uri din țară, a inaugurat a doua locație din Ansamblul Palas

Iubitorii de animale pot alege tot ce au nevoie pentru prietenii lor necuvântători într-o nouă locație, la Palas fiind inaugurat, recent, cel de-al doilea magazin Animax. Cel mai mare lanț de profil din țară, cu o experiență de peste 17 ani, propune o gamă completă de articole pentru îngrijirea, sănătatea și răsfățul animalelor de companie.

Cea de-a doua locație Animax din ansamblul Palas este situată la nivelul -2 al galeriei Auchan, întâmpinându-și clienții într-un spațiu ușor accesibil atât din mall, cât și din parcarea subterană, dar și cu o amenajare prietenoasă. Animax este locul în care stăpânii grijulii găsesc absolut orice au nevoie pentru a îngriji și răsfăţa animalele de companie. Indiferent că sunt în căutare de hrană, un culcuș confortabil, o cușcă încăpătoare ori alte accesorii, produse de întreținere, jucării sau chiar de noi prieteni necuvântători, Animax este destinația ideală. Aici vor fi consiliați de personal specializat, pregătit să le ofere răspunsuri și sfaturi pentru alegerea produselor potrivite.

În oferta Animax este inclusă o gamă diversificată de hrană pentru animale, de la producători renumiți, pentru patrupezi, rozătoare, păsări, reptile și pești. Tot aici sunt disponibile sute de modele de accesorii, de la hăinuțe, medalioane, hamuri și zgărzi, până la cuști, jucării și multe alte articole pentru o îngrijire corectă și sesiuni de distracție. Iar pentru cei care își doresc un animal de companie sau un prieten nou, în magazinul din Palas îi așteaptă cei mai simpatici și jucăuși iepurași, porcușori de Guineea, hamsteri, papagali și o multitudine de peștișori exotici. Caracterizat prin diversitate și atmosferă prietenoasă, Animaxeste o atracție pentru copii, care pot admira animăluțele și pot descoperi cum trebuie îngrijite, înainte de a lua acasă propriul lor prieten.

Brandul Animax a fost înființat în anul 2001, în prezent fiind cel mai mare lanț de petshop-uri din România, cu 71 de magazine deschise în peste 25 de orașe din țară.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;