Primarul Mihai Chirica a avut o întrevedere cu o delegație din orașul chinez Sanmenxia

Primarul Mihai Chirica a primit astăzi, la Palatul Roznovanu, vizita unei delegații de reprezentanți ai administrației publice a orașului chinez Sanmenxia, condusă de viceprimarul Sun JiWei. Vizita a fost facilitată de schimbul cultural existent între Complexul Muzeal Național „Moldova” din Iași și Institutul de Arheologie din cadrul Academiei Chineze de Științe Sociale.

În cadrul întrevederii din Sala „Vasile Pogor” a Primăriei Municipiului Iași, la care a participat și Paul Butnariu, președintele Camerei de Comerț și Industrie Iași, edilul a făcut o scurtă prezentare a orașului și a prezentat oportunitățile economice existente. „Am discutat despre posibilele schimburi educaționale și culturale. Totodată, pentru că regiunea este renumită pentru extracțiile de aur, am discutat despre potențiale relații economice între companii private sau de stat din China și firmele din Iași specializate în acest domeniu”, a declarat Mihai Chirica.

Delegația chineză a mai avut întrevederi cu Lăcrămioara Stratulat, managerul Complexului Muzeal Național „Moldova” și cu reprezentanți ai Instituției Prefectului – Județul Iași și Consiliului Județean Iași.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;