Conferinţa #WebBiz 2017 la Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi

Pe 27 septembrie a.c., la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi, va avea loc cea de a doua ediţie a Conferinţei #WebBiz – „Dezvoltarea afacerilor de succes în mediul online”. Este primul eveniment de acest gen, din zona Moldovei, care se adresează atât reprezentanţilor mediului de afaceri, cât şi specialiştilor din mediul online din Iaşi.

„Conferinţa #WebBiz 2017 este un eveniment complex de dezvoltare a afacerilor în mediul online. Specialişti de top din industria online vor împărtăşi experienţele proprii în cadrul secţiunilor: branding şi design, web design şi e-commerce, comunicare şi promovare, marketing online şi social-media. În cadrul acestui eveniment se vor prezenta instrumente pentru dezvoltarea afacerilor în mediul online: tehnici, strategii, mecanisme, tendinţe care să stimuleze, să inspire şi să dezvolte profesional reprezentanţii mediului de afaceri local, specialişti din domeniu şi pasionaţii de noile trenduri online.” a declarat Mihail Bîrsan, managerul Agenţiei MB Event, organizatorul conferinţei.

Speakerii vor prezenta noile tendinţe şi strategii de succes utilizate în mediul online. Printre speakeri se vor regăsi specialişti cu notorietate, reprezentanţi ai companiilor şi agenţiilor de top din industria online din Iaşi: Alexandra Gugiuman – Redactor Şef InSociety.ro, Raluca Daria Diaconiuc – Prezentator Apollonia TV, Jurnalist Agro TV şi Corespondent Radio Iaşi, Sebastian Botez – Fondator Webgrade, Valentin Burlacu – General Manager Rofilco, Diana Dimitriu – Project Manager Artvertising, Andrei Balanica – Web şi Graphic Designer Grapefruit.

„Avem un parteneriat consolidat cu Agenţia MB Event – şi pe acest eveniment, dar şi pe altele. Ediţia de anul trecut a conferinţei #WebBiz a beneficiat, de asemenea, de sprijinul şi găzduirea Camerei de Comerţ. A fost îmbucurător să asistăm, atunci, la o veritabilă emulaţie a specialiştilor în domeniu pe marginea subiectelor abordate şi a interesului manifestat: 17 parteneri implicaţi şi 12 speakeri care au împărtăşit strategii de succes în mediul online celor peste 80 de participanţi. Cu siguranţă anul acesta va fi o conferinţă cel puţin la fel de reuşită şi interesantă. Recomand tuturor celor care au în plan sau vor să ştie ce presupune dezvoltarea afacerii în mediul online să nu rateze acest eveniment.” a declarat Sorin Gheorghiu, director în cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi.

Detalii şi înscrieri – www.mbevent.ro, office@mbevent.ro sau 0748.247737.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;