Palas te pregătește pentru școală cu nenumărate premii: trei kit-uri pentru video blogging, trei iPhone 7, trei seturi sportive și peste 3.000 de alte surprize

Cine spune că începutul școlii înseamnă sfârșitul distracției?! Palas Mall îți dă nenumărate motive să îți păstrezi energia și voia bună și după ce va suna clopoțelul. Ai șansa să câștigi premii cool: trei kit-uri profesionale pentru video blogging, trei iPhone 7, trei seturi sportive în valoare de 1.000 de lei și mii de alte premii.

Știm că te pregătești pentru începutul noului an școlar și îți propunem rețeta perfectă pentru a transforma cumpărăturile în sesiuni prelungite de distracție. Periplul prin magazinele Palas Mall te va ajuta să îți finalizezi lista de shopping pentru școală, dar și  să câștigi premii care te vor ajuta să cucerești Internetul sau să te accesorizezi cu gadget-urile momentului. În perioada 1 – 17 septembrie 2017cumperi în valoare de minimum 150 de lei de la brandurile din Palas Mall, mergi cu bonurile fiscale la centrul de premiere amenajat în zona Guess și vei fi înregistrat electronic în competiția pentru premiile mult visate. Primii 180 de participanți din fiecare zi vor câștiga garantat un ghiozdan, spinner, lentile pentru telefon cu efect „fish eye” sau băuturi răcoritoare, în funcție de momentul înscrierii.

Anul acesta, campania de Back to School este împărțită pe două categorii de premiiPe 10 septembrie, în urma tragerii la sorți, vei afla dacă ai câștigat unul dintre cele trei mari premii ale primei săptămâni, fiecare constând într-un kit profesional de video blogging. Mai exact, trei norocoși vor putea deveni vedete pe Internet cu ajutorul seturilor oferite de Palas Mall: un accesoriu DJI Osmo Mobile, care îți transformă smartphone-ul într-o cameră de ultimă generație, o cameră video Sony Alpha A5100L și un microfon Zoom H1. La finalul campaniei, pe 17 septembrie, extragerile vor desemna alți șase câștigătoriTrei dintre ei vor primi câte un iPhone 7, iar ceilalți trei vor fi răsplătiți cu seturi sportive în valoare de 1.000 de lei.

Vino să îți faci cumpărăturile în Palas Mall și te ajutăm să fii supererou în recreație, dar și în timpul liber!

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;