Restricții de circulație generate de Cotnari Rally Iași

Pentru buna desfăşurare a concertului susținut de Voltaj sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 21.00, în fața Casei de Cultură a Studenților, în cadrul Cotnari Rally Iaşi 2017 din cea de-a VI-a etapă a Campionatului Național de Raliuri al României, circulația rutieră va fi închisă / restricționată sâmbătă, între orele 16.00 – 24.00, funcție de necesități, după cum urmează:

– pe str. Gavriil Muzicescu, dinspre str. Arcu spre bd. Carol I, pe sensul de urcare;

– ambele bretele ale bd. Independenței, de la intersecția cu str. Nicolae Bălcescu până la Pasajul „Mihai Eminescu”;

– breteaua de pe str. Păcurari, pe sensul de mers dinspre Păcurari spre bd. Independenței;

– str. Vasile Conta, între str. Lascăr Catargi și Piața Mihai Eminescu.

În perioada menționată, Pasajul „Mihai Eminescu” va rămâne deschis.

Organizatorii Cotnari Rally Iași vor lua toate măsurile pentru desfășurarea evenimentului în condiții de siguranță și sunt direct răspunzători pentru orice eveniment rutier, dar nu numai, cauzat de desfășurarea concertului. Poliția Municipiului Iași – Biroul Rutier și Poliţia Locală vor lua toate măsurile pentru siguranța și buna desfăşurare a evenimentului.

De asemenea, și Compania de Transport Public SA va opera o serie de modificări în circulația mijloacelor de transport în comun:

– Circulația tramvaielor spre Copou va fi întreruptă.

– Tramvaiele de pe traseele 1 și 13 vor circula pe următorul traseu: Piața Unirii – str. Arcu – Voința – Billa – Gară și retur.

– Autobuzele de pe traseele 28 și 42 vor circula deviat pe str. Sărărie – str. Mihai Costăchescu – Rond Copou.

– Pe sensul Copou – Piața Unirii, autobuzele de pe traseele respective vor circula pe itinerariul Rond Copou – bd. Carol – Piața Eminescu – Piața Unirii – Tg. Cucu, apoi pe traseu normal.

– Autobuzele de pe traseul 36 vor circula pe sensul spre Copou din Piața Unirii spre Tg. Cucu – str. Sărărie – Rond Copou. Pe sensul de coborâre nu sunt modificări.

– Autobuzele de pe traseul 52 vor circula pe sensul spre Copou din Piața Eminescu – Piața Unirii – Târgu Cucu – str. Sărărie – Rond Copou. Pe sensul de coborâre nu sunt modificări.

Informații suplimentare despre circulația mijloacelor de transport public pot fi obținute la numărul de telverde 0800.110.427, gratuit din orice rețea de telefonie mobilă și Telekom.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;