Iaşul celebrează 5 ani de campanie susţinută, dedicată conducătorilor auto

În zilele de 25 şi 26 mai 2012, se desfășoară o nouă ediţie a campaniei „Alege viaţa! Condu prudent!”, pentru educarea şi sensibilizarea şoferilor cu privire la condusul preventiv. Campania este realizată de Clubul Rotaract Iaşi, în colaborare cu Serviciul Poliţiei Rutiere Iaşi şi Primăria Municipiului Iaşi.

Cea de-a 8-a ediţie a campaniei bianuale „Alege viaţa! Condu prudent!” va fi marcată printr-o serie de acţiuni şi evenimente dedicate şoferilor ieşeni. Astfel, vineri, 25 mai 2012,  membrii Clubului Rotaract Iaşi, împreună cu un echipaj al Poliţiei Rutiere Iaşi, vor distribui șoferilor aflați în trafic, pe B-dul Carol I şi pe B-dul A. Panu, autocolante cu mesajul campaniei Poliției Rutiere, „Alege Viaţa!”, precum și un pliant referitor la importanţa conducerii preventive.

Sâmbătă, 26 mai 2012, organizatorii Club Rotaract Iasi si Tim Photography vă așteptă la o expoziție care va reuni pasionaţi de maşini vechi, recondiţionate, precum şi iubitorii de curse. Expoziţia, la care intrarea este gratuită, se va desfăşura pe B-dul Ştefan cel Mare, în intervalul orar 12:00-18:00, şi va etala atât autoturisme colecţie din perioada 1930-1995. De asemenea, va exista și un simulator „Crash”, pe care vizitatorii îl pot încerca. În plus, vizitatorii vor beneficia de consultanță pentru produsele de asigurare auto și de viață la standul Generali, sponsorul principal al campaniei.

 

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;