Şcoala Gimnazială „Ştefan Bârsănescu” Iaşi lansează un proiect Erasmus+

În perioada 21-26 septembrie 2017, echipa de implementare a proiectului realizează o serie de activităţi, la nivelul şcolii şi în comunitate, prin care se lansează proiectul Erasmus+, acţiunea KA1, „Putem motiva dacă suntem motivaţi”.
Scopul proiectului este creşterea nivelului motivaţiei şi implicării elevilor în activităţile şcolare prin modernizarea şi adaptarea serviciilor educaţionale la nevoile şi specificul de învăţare al acestora. În contextul schimbării tot mai rapide a societăţii în care trăim şi implicit, a nevoilor şi intereselor elevilor noştri, atât şcoala, la nivel instituţional, cât şi cadrele didactice trebuie să fie cât mai bine echipate cu instrumente care să faciliteze adaptarea la aceste schimbări. Pentru a putea oferi servicii educaţonale de înaltă calitate este necesar să fim cât mai deschişi la tot ce ţine de metode interactive şi participative, la utilizarea tehnologiei în demersurile didactice şi la formarea unor competenţe de comunicare şi relaţionare care să asigure nu doar succesul şcolar, ci şi capacitatea de adaptare şi integrare în comunitate.
Proiectul este o excelentă oportunitate de a dezvolta dimensiunea europeană a educaţiei, prin participarea unui număr de 10 cadre didactice din învăţământul primar şi gimnazial la cursuri de formare în organizaţii europene.
Filed in: Educație

Comments are closed.

;