5:13 pm - Tuesday April 19, 8940

Camera de Comerţ invită antreprenorii la Gala Mediului de Afaceri

Odată cu publicarea clasamentului anual al celor mai performante firme ieşene, Camera de Comerţ şi Industrie a demarat pregătirile în vederea evenimentului special, dedicat premierii antreprenorilor de top. Gala Mediului de Afaceri va fi găzduită de Palas Congress Hall, pe data de 3 noiembrie.

„Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi felicită toate companiile care au reuşit performanţa de a se clasa în Topul Firmelor din Judeţul Iaşi, Ediţia 2017 şi lansează public invitaţia de participare la Gala Mediului de Afaceri, eveniment dedicat cuvenitei recunoaşteri publice a acestei performanţe de excepţie. Invitaţia se adresează în primul rând celor clasaţi în Top, dar la Gală sunt aşteptaţi să participe toţi antreprenorii care vor să se bucure de o seară dedicată lor. Mai exact, o seară dedicată oamenilor din spatele afacerilor, în care să-i aplaudăm pe laureaţi, să ne întâlnim cu actuali sau foşti parteneri de afaceri, să cunoaştem oameni noi, să ne bucurăm de un meniu rafinat şi un pahar de vin de calitate şi să uităm pentru câteva ore de problemele cotidiene al pieţei, concurenţei şi climatului economic mereu în schimbare” a declarat Paul Butnariu, preşedintele Camerei de Comerţ.

Gala Mediului de Afaceri va reuni antreprenori şi manageri la nivel de top şi va cuprinde Festivitatea de premiere şi Dineul laureaţilor. În cadrul Galei, va fi lansată oficial ediţia din acest an a catalogului Topul Firmelor, care va fi înmânată participanţilor împreună cu un exemplar tipărit din Breviarul Economic al Judeţului Iaşi.

Clasamentul „Topul Firmelor din Judeţul Iaşi”, ajuns la ediţia cu numărul 24, este cel mai important şi cuprinzător clasament al comunităţii de afaceri şi a fost realizat după o metodologie complexă, unitară la nivelul sistemului Camerelor de Comerţ din România, în baza indicatorilor financiari ai companiilor şi include nu mai puţin de 2.664 de firme ieşene situate pe locurile 1-10, ierarhizate pe domenii de activitate şi clase de mărime. Clasamentul poate fi consultat online, pe site-ul Camerei de Comerţ: www.cciasi.ro, secţiunea Topul Firmelor.

Catalogul „Topul Firmelor din Judeţul Iaşi” este o publicaţie anuală, cu un conţinut extins faţă de clasamentul publicat online: pe lângă clasamentul firmelor, ca ierarhie, include şi datele de identificare şi de contact ale acestora. Catalogul, aflat acum în pregătire, va fi tipărit bilingv, în română şi engleză şi va fi distribuit timp de un an (până la ediţia viitoare) pe multiple canale: firmelor interesate, delegaţiilor de afaceri, secţiilor comerciale ale ambasadelor, autorităţilor publice. Catalogul se constituie, astfel, nu doar într-o oglindă a performerilor, ci şi într-un instrument de promovare pus la îndemâna tuturor companiilor.

Breviarul Economic al Judeţului Iaşi reprezintă o amplă radiografie a firmelor locale, realizată în principal pe baza datelor financiare anuale raportate de societăţile comerciale ieşene. Structurat într-o manieră clară, pe domenii de activitate şi bogat în grafice sugestive, Breviarul oferă atât o imagine actuală a economiei locale, cât şi tendinţa de dezvoltare pe parcursul mai multor ani, cu o privire retrospectivă începând cu anul 2008, anul premergător crizei economice.

Antreprenorii şi managerii care sunt interesaţi să participe la evenimentul din 3 noiembrie, pot accesa detaliile evenimentului pe site-ul Camerei de Comerţ, www.cciasi.ro, secţiunea Gala Mediului de Afaceri.

 

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;