Atelier de lucru cu tema ”Advocacy pentru structurile infodocumentare școlare”, la Casa Corpului Didactic

În perioada 3-4 octombrie 2017, Casa Corpului Didactic ”Spiru Haret” din Iași, în parteneriat cu Asociația Bibliotecarilor din România, va organiza atelierul de lucru cu tema ”Advocacy pentru structurile infodocumentare școlare”, adresat profesorilor documentariști, bibliotecarilor școlari și documentariștilor din județul Iași
Atelierul va fi susținut de formatori cu o bogată expertiză în domeniu, dr. Mariana Harjevschi, director general al Bibliotecii Municipale ”B. P. Hașdeu” din Chișinău și președinte al Asociației Bibliotecarilor din Republica Moldova și Aliona Manciu, metodist și șef serviciu Asistență metodologică la Biblioteca Raională ”D. Cantemir” și vicepreședinte al Asociației Bibliotecarilor din Republica Moldova.
Pe parcursul celor două zile de formare, participanții se vor familiariza cu reperele de bază în dezvoltarea planurilor de advocacy în favoarea bibliotecii, vor dobândi competențe de construire a strategiilor de promovare pentru activitățile de advocacy și vor învăța să inițieze, să organizeze, să conducă și să disemineze activități de advocacy performante.
Participarea la atelier este gratuită, în limita locurilor disponibile.
Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;