Seminar regional de informare Construcţii

Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Protecţia Muncii „Alexandru Darabont” Bucureşti în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a României au plăcerea de a vă invita la Seminarul Regional de Informare pe tema Construcţiilor din cadrul Proiectului „Securitatea şi sănătatea în muncă, o premisă pentru competitivitate”, în perioada 13-14 decembrie 2012, la Iaşi, adresat Regiunii Nord-Est (cuprinde judeţele Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceva şi Vaslui).

Seminarul se adresează managerilor, angajaţilor şi întreprinzătorilor din sectorul CONSTRUCŢII cărora experţi români şi internaţionali le vor prezenta informaţii despre modul de aplicare a legislaţiei securităţii şi sănătăţii în muncă, exemple de bune practici ale unor companii din ţară şi din Europa în managementul riscurilor şi organizarea flexibilă a muncii în domeniul construcţiilor.

Ne propunem să prezentăm şi să purtăm discuţii referitoare la creşterea competitivităţii prin prevenirea accidentelor de muncă şi a bolilor profesionale.

Nu se percepe taxă de participare, numărul de locuri în sală fiind limitat la 150. Organizatorii asigură transportul participanţilor, cazarea pentru două nopţi (începând cu seara anterioară evenimentului), masa pentru cele două zile ale seminarului şi serviciile de traducere silmultană pe durata derulării evenimentului.

Acest eveniment face parte din seria celor opt Seminarii Regionale de Informare organizate în toată ţara şi va avea loc în perioada 13-14 decembrie 2012, la Iaşi, Sala Paul van Saanen a Centrului de conferinte Providenta (Iaşi), începând cu ora 8.30.

Pentru înscriere la seminar ne puteţi contacta prin e-mail la adresa admediagroup2005@yahoo.com, persoană de contact Daciana Lutuc, telefon 0769.055.701 sau 0729.790.788, până la data de 5 decembrie 2012.

Proiectul naţional strategic „Securitatea şi sănătatea în muncă, o premisă pentru competitivitate” este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – Investeşte în oameni! Mai multe informaţii despre proiect puteţi afla accesând pagina de internet: http://ssm-competitivitate.inpm.ro.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;