My City, My Home, My Responsibility, proiect Erasmus la Colegiul Național de Artă ”Octav Băncilă” Iași

Proiectele Erasmus oferă o generoasă posibilitate pe plan european, atât profesorilor, elevilor, părinților, instituțiilor școlare, cât și comunității, în cunoașterea culturii și tradițiilor țărilor participante. Ca cetățeni europeni, putem dezvolta o Europă mai bună, cunoscându-ne unii pe ceilalți.

În acest context, Colegiul Național de Artă ”Octav Băncilă” Iași a participat la prima  întâlnire transnațională din cadrul proiectului My City, My Home, My Responsibility, între 16 -20 octombrie 2017 la IIS Merendino, în Capo D´Orlando, Italia. Au participat 20 de profesori din România (țară coordonatoare), Grecia, Spania, Italia, Portugalia, Turcia,

În cele trei zile s-au atins obiectivele propuse pentru prima activitate transnațională de formare pe termen scurt a parteneriatului strategic, pentru susținerea schimbului de bune practici în domeniul școlar. Gazdele au organizat activitățile în așa fel încât totul să se desfășoare într-o atmosferă caldă, relexantă și în același timp profesională.

Următoarea activitate va avea loc în Portugalia, în luna februarie 2018. La această activitate vor participa patru profesori din fiecare școală parteneră.

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;