Conferința Iași Antreprenor – Impact în afaceri, un eveniment complex de dezvoltare antreprenorială

Agenția MB EVENT vă invită la ediția a II-a a Conferinței Iași Antreprenor – Impact în afaceri.
Conferința Iași Antreprenor 2017 este un eveniment complex de dezvoltare antreprenorială, care va avea loc la Camera de Comerț și Industrie Iași, în data de 21 noiembrie 2017, între orele 9:00 – 17:00. În cadrul evenimentului vor fi abordate teme economice: tactici de impact pentru afaceri, modele unicat de antreprenoriat, programe de dezvoltare pentru companii, surse de finanţare.
La Conferința Iași Antreprenor 2017 vor participa în calitate de speakeri, reprezentanți de seamă ai mediului de afaceri, care vor împărtăși strategii de succes antreprenorilor și managerilor participanți. Printre vorbitori se regăsesc: Anca Nicoleta Teletin – Operations Manager Grapefruit, Mihaela Mariuca – Partener AVISSO, George Râșchitor – General Manager Sinaps Marketing, Florin Smeu – General Manager Sweet Cafe, Tudor Gându – Cofondator The Grape, Alina Popa – Director Executiv Euronest, Mihai Cotirgășanu – Specialist Comunicare Parcul Științific și Tehnologic Tehnopolis.
Agenda evenimentului cuprinde trei paneluri: “Oportunități antreprenoriale”, „Strategii pentru companii”, „Afaceri de impact”, iar participanții vor putea participa la sesiuni active de business networking. În cadrul evenimentului, antreprenorii vor afla despre: soluții pentru afaceri, strategii de dezvoltare pentru antreprenori și manageri, parteneri importanți, pentru a crește afacerea, oportunități pentru companii, contacte de afaceri – potențiali clienți sau furnizori.
Prima ediție a Conferinței Iași Antreprenor s-a desfășurat în data de 25 octombrie 2016, la Camera de Comerț și Industrie Iași. La eveniment au participat douăzeci de speakeri, care au împărtășit strategii și tehnici de succes pentru dezvoltarea afacerilor celor peste șaizeci de participanți. Taxa de participare în valoare de: 120 lei, valabil în perioada 15 octombrie – 10 noiembrie 2017 și 150 de lei în perioada 11 noiembrie – 21 noiembrie 2017. Ticketul de participare include: accesul la conferință și la toate sesiunile evenimentului, mapa participantului, pauze de cafea și prânz, sesiunile de business networking.
Pentru a participa la eveniment, vizitați pagina evenimentului la: http://www.mbevent.ro/. De asemenea, ne puteți contacta prin e-mail la: office@mbevent.ro sau la numărul de telefon: 0748.247.737.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;