Programul Cinematografului “Ateneu” în săptămâna 6 noiembrie – 12 noiembrie

Cele mai noi filme se văd la Cinema “Ateneu”. Pentru săptămâna ce urmează, conducerea cinematografului a pregatit producții noi și … de sezon pentru cinefili, după cum urmează:

* 6, 10 noiembrie 2017, ora 17.00 – PREMIERĂ Proiecție de film „Capace”, regia Sorin Marin, în Sala Mare de spectacole „Radu Beligan”, preț bilet 12 lei

„Capace” este povestea unui bărbat bogat și puternic, dar singur (interpretat de Vlad Ivanov), care își conduce afacerile cu autoritate și fără scrupule. Concurența îl atacă pe Bursă și bărbatul își amintește de un joc din copilărie. Un joc cu capace de bere. O criză de inimă și vestea că e posibil să aibă nevoie de un transplant îl determină să plece într-un loc îndepărtat, unde Dunărea întâlnește marea, cu oameni simpli și obiceiuri străvechi.

Regia: Sorin Marin

Cu: Adrian Titieni, Vlad Ivanov

Gen film: Dramă

Durata: 80 minute

Rating: Acordul părinților pentru copiii sub 12 ani

Proiecția „Capace” va rula la Cinema Ateneu luni, 6 noiembrie 2017 începând cu ora 17.00 și vineri, 10 noiembrie 2017, tot la ora 17.00.

Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 12 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro și de la casa de bilete a Ateneului din Iași.

* 6, 10 noiembrie 2017, ora 19.00 – Proiecție de film „Happy Death Day – Zi de naștere mortală”, regia Christopher Landon, în Sala Mare de spectacole „Radu Beligan”, preț bilet 12 lei

Tree, o tânără şi frumoasă studentă, încearcă să se bucure de ziua ei de naştere. Realizează curând că este ultima zi din viaţa ei. Asta dacă nu cumva află cine a ucis-o. Fata retrăieşte la nesfârşit această ultimă zi, murind de fiecare dată altfel. Va afla cine este criminalul pentru a întrerupe teribila buclă?

Regia: Christopher Landon

Cu: Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine, Charles Aitken

Gen film: Horror, Mister

Durata: 96 minute

Rating: Nerecomndat persoanelor sub 15 ani

Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 12 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro și de la casa de bilete a Ateneului din Iași.

Proiecția lungmetrajului „Happy Death Day – Zi de naștere mortală” va avea loc la Cinema Ateneu, luni, 6 noiembrie la ora 19.00, vineri, 10 noiembrie, ora 19.00 și duminică, 12 noiembrie, începând cu ora 16.30, iar prețul biletelor este de 12 lei și pot fi achiziționate de pe site ul ateneuiasi.ro și de la casieria Ateneului.

* 11, 12 noiembrie 2017, ora 10.00 – Proiecție 3D „Micul Vampir”, regia Richard Claus, Karsten Kiiler, preț bilet 15 lei (include ochelarii 3D)

Prima proiecție 3D de la Cinema Ateneu va fi animația pentru copii „Micul Vampir”, care va rula pe marele ecran din Sala „Radu Beligan” sâmbătă, 11 noiembrie, ora 10.00. Prețul unui bilet este de 15 lei și include ochelarii 3D

“Micul Vampir”, bazat pe personajele cartilor bestseller scrise de Angela Sommer-Bodenburg, spune povestea lui Rudolph, un vampir in varsta de 13 ani, al carui clan e amenintat de un vanator notoriu de vampiri. El il cunoaste pe Tony, un muritor de varsta lui, care e fascinat de castele vechi, cimitire si… vampiri. Tony il va ajuta pe Rudolph in aventura plina de actiune, dar si de umor, in care vor porni pentru a-si invinge redutabilii adversari, si impreuna vor salva familia lui Rudolph, devenind, astfel, cei mai buni prieteni.

Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 15 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro și de la casa de bilete a Ateneului din Iași.

Regia: Richard Claus, Karsten Kiilerich

Cu: Jim Carter, Rasmus Hardiker, Alice Krige

Gen film: Animaţie, Aventură, Comedie

Durata: 83 minute

Proiecția animației „Micul Vampir 3D” se va difuza la Cinema Ateneu și duminică, 12 noiembrie, la ora 10.00.

 

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;