O nouă generație la Consiliul Școlar al Elevilor Iași

Miercuri, 1 noiembrie 2017, Biroul Executiv al Consiliului Elevilor a organizat în cadrul Adunării Generale alegerea președintelui și a celor doi vicepreședinți, pentru mandatul 2017-2018.

Candidații și-au prezentat platforma electorală (experiența personală, dar și idei de îmbunătățire a activității CJE, proiecte și evenimnte pe care intenționează să le realizeze pentru colegii lor) în fața plenului Adunării  Generale a Consiliului Județean al Elevilor.

În urma votului secret, exercitat de către membrii cu drept de vot – președinții Consiliilor Școlare ale Elevilor din județul Iași, Biroul Executiv al Consiliului Elevilor are următoarea componență: președinte, Ecaterina Vlasie – Colegiul Național ”Emil Racoviță” Iași, clasa a XI-a și vicepresedinții George Obadă  – Colegiul Național Iași, clasa a XI-a și Evelina Petrov – Liceul Teoretic “Alexandru Ioan Cuza” Iași, clasa a XI-a.

Noii reprezentanți ai elevilor din județul Iași își doresc să realizeze multe activități și proiecte cu impact în comunitate, având un rol important în organizarea procesului educațional în unitățile de învățământ liceal din județ.

In perioada următoare, se vor organiza alegeri pentru funcțiile de secretar și directori de departamente.

Filed in: Educație

Comments are closed.

;