Antibiotice Iaşi, în topul performanței businessului românesc

Camera de Comerț și Industrie a României, cea mai importantă instituţie de reprezentare a businessului românesc, a organizat joi, 9 noiembrie 2017 la București, cea de-a XXIV ediție a Galei Topului Naţional al firmelor. În cadrul acestui eveniment, compania Antibiotice a primit diploma și trofeul “Premiul Naţional” locul I, la categoria “Industrie–întreprinderi foarte mari, fabricarea produselor farmaceutice de bază”.

“Suntem mândri de recunoașterea pe care mediul de afaceri românesc ne-o acordă, plasându-ne pe un onorant loc întâi în Topul Național al Firmelor. Aceste frumoase rezultate confirmă nu doar profesionalismul și performanța specialiștilor noștri, ci și evoluția sănătoasă și durabilă de mai bine de 60 de ani, evoluție  prin care Antibiotice Iași își impune calitatea de partener puternic și viabil atât pe piața internă, cât și în mediul de business internațional”, a declarat Ioan Nani, director general Antibiotice SA.

Această ediție a Topului Național al Firmelor a clasat pe primele 10 locuri (1-10) la nivel naţional 12.377 companii din diferite sectoare de activitate: industrie, servicii, comerţ, turism, cercetare-dezvoltare şi high-tech, agricultură, silvicultură şi pescuit şi construcţii.

Ca în fiecare an, Topul Naţional al Firmelor, considerat baraometru al performanţei în afaceri, a analizat  pe baza unei metodologii complexe de ierarhizare, indicatori obtinuţi în anul 2016 precum: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi a capitalului angajat.

La nivel local, în Topul Firmelor Ieșene realizat de Camera de Comerț și Industrie Iași, compania Antibiotice s-a clasat de asemenea pe locul I și a primit diploma de excelență pentru meritul de a se fi situat de 10 ani consecutiv pe acest loc.

  • Antibiotice este astăzi cel mai important producător român de medicamente generice;
  • lider cantitativ pe formele farmaceutice unguente, supozitoare și pulberi sterile injectabile din România;
  • lider mondial și standard de referință la nivel internațional pentru substanța activă Nistatină;
  • o treime din cifra de afaceri este realizată pe piețele externe.
Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;