Antibiotice Iași, premiată la Gala Industriei Românești

În seara zilei de 13 noiembrie a.c. , revista Capital a organizat Gala Premiilor Industriei Românești ce a reunit,  într-un cadru festiv, reprezentanți ai celor mai performante companii din mediului de business autohton.

Capital și-a selectat nominalizații din cadrul a 9 ramuri industriale: industria auto, industria energetică, industria chimică, fabricarea medicamentelor și anvelopelor, industria grea, industria ușoară, industria alimentară, industria prelucrătoare, industria materialelor de construcții și tehnologie-inovație.

La întocmirea listei câștigătorilor, din cele aproape 300 de companii analizate, au fost alese câte 10 pentru fiecare ramură industrială, ținându-se cont de rezultatele financiare, investiții, precum și alte aspecte relevante realizate pe parcursul anului 2016 și semestrul I al acestui an.

La categoria industria chimică, fabricarea medicamentelor și a anvelopelor, Antibiotice Iași a ocupat locul II, fiind evidențiată și obținerea titulaturii de standard de referință la nivel mondial pentru substanța activă Nistatină.

“Mulțumim revistei Capital pentru acest onorant loc II din industria chimică românească. Toate premiile și disctincțiile pe care le obținem fac parte integrantă din cartea noastră de vizită și reprezintă un veritabil angajament pentru viitor”, a declarat Mihaela Melinte, consilier comunicare Antibiotice.

Conform datelor INS, industria a contribuit în anul 2016 cu 23,1% la formarea PIB. În primul semestru al acestui an, industria a redevenit motorul creşterii economice, în contextul în care producţia industrială a crescut cu 7,3%.

 

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;