Street FOOD Festival revine la Palas cu o ediție specială de Crăciun

Ansamblul Palas are vești bune pentru pofticioși, dar și pentru cei care iubesc atmosfera sărbătorilor de iarnă. De vineri, 1 decembrie 2017, în parcul Palas se va desfășura o ediție specială a evenimentului Street FOOD Festival – Christmas Goodies.

În perioada 1 – 10 decembrie, gurmanzii de toate vârstele sunt așteptați în parcul Palas, pentru o experiență culinară inedită. După două festivaluri de succes desfășurate la Iași, în anul 2016 și 2017, organizatorii Street FOOD Festival revin cu o ediție specială de sărbători, sub denumirea Christmas Goodies.

Crăciunul este de departe cea mai populară sărbătoare, care aduce bucurie în orice colț al globului, indiferent de tradițiile urmate. O vizită printre cele 12 truck-uri de #streetfood va fi ca o călătorie în jurul lumii. Și asta pentru că pofticioșii vor putea gusta pizza napoletană autentică, burgeri americani, cârnați nemțești, paella spaniolă, produse după rețete asiatice și multe alte bunătăți. Atât cei care mănâncă de dulce, cât și cei care postesc vor avea o varietate de produse senzaționale din care să aleagă. Camionetta, Alioli și Nori Yakitori sunt câțiva dintre vendorii care revin cu plăcere la Iași, iar Steakaway, Delicii pe roți, Za German și alții vin pentru prima dată să cucerească ieșenii cu preparate inedite.

În plus, patinoarul în aer liber din parcul Palas va sta la dizpoziția celor care vor să își facă poftă de mâncare sau vor o pauză activă de la atâtea delicii. Băuturile dulci și calde sunt și ele nelipsite, pentru ca atmosfera de Crăciun să fie una deplină. „Iubim Iașul și el iubește Street FOOD Festival, ceea ce ne-a dovedit până acum. Venim cu entuziasm să pregătim o ediție specială de Crăciun. Abia așteptăm să vedem parcul Palas transformat într-un frumos tablou de iarnă, animat de oameni veseli, care tocmai au mâncat cel mai bun street food. Va fi magic, vă așteptăm cu tot dragul!’’, a declarat Neli Borza, Project Manager Street FOOD Festival.

Street FOOD Festival – Christmas Goodies invită vizitatorii în parcul Palas între 1 și 10 decembrie, în intervalul orar 12.00 – 22.00. Intrarea este liberă. Evenimentul este realizat de Agenția Why Not și găzduit de Palas Iași.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;