Sunt disponibile abonamentele Early Bird la AFTERHILLS

AFTERHILLS a pornit ca un proiect ambițios, elaborat de o echipă de oameni încrezători în forțele lor. În cele 3 zile ale primei ediții, toți cei 75.000 de oameni prezenți au reușit să transforme un  proiect îndrăzneț în realitate.

Acum, AFTERHILLS 2018 e sub semnul unui nou concept, revoluționar dar și visător, care pornește spre o nouă ediție cu încredere în comunitate și în efortul ei de a crea cel mai frumos eveniment din regiune. Organizatorii pregătesc activități multiple pe parcursul celor 4 zile, 7 scene, 15 genuri muzicale și un setup pregătit pentru orice surpriză din partea vremii.

Începem în forță cu primii headlineri ce vor face scena să vibreze:

HURTS

THE CRYSTAL METHOD

VINI VICI

SUNNERY JAMES&RYAN MARCIANO

Pe lângă acești artiști internaționali, completează primul anunț și:  ANCIENT CORE, BLACK WATER, BOGDAN VIX, FIRMA, FRIED FRIEND, GEORGE ANDREAS, KALEIDONESCU, KAPNOBATAII KOGAIONULUI, KODEERA, LES ELEPHANTS BIZARRES, LOGICAL ELEMENTS, OMUL SPÎN, PROTON, SUBCARPAȚI, ȘUIE PAPARUDE

Abonamentele Early Bird (187 RON) sunt disponibile începând din data de 27 noiembrie 2017, de la ora 17:00! Având în vedere că sunt doar 5 000 de bilete disponibile, încurajăm oamenii să cumpere cât mai curând deoarece oferta este valabilă până pe 10 Decembrie.

Abonamentul la ediția #dreamers2018 are prețul final de 470 RON.
Avem 3 oferte speciale pentru prietenii care ne susțin:
Early Bird: 187 RON/buc (taxe incluse). Ofertă valabilă în perioada 27 Noiembrie 2017 – 10 Decembrie 2017 în limita a 5 000 de bilete.

Xmas Special: 235 RON/buc (taxe incluse). Ofertă valabilă în perioada 15 Decembrie 2017 – 15 Ianuarie 2018 în limita a 10 000 de bilete/ comandă minimă: 2 bilete.
Spring Sale: 330 RON/buc. (taxe incluse). Ofertă valabilă în luna Martie 2018.
Toate abonamentele includ accesul general pentru cele 4 zile de festival (31 Mai – 3 Iunie 2018).
Biletele se pot cumpăra online, de pe site-ul nostru: www.afterhills.com.

Plata se poate face cu orice card Visa sau Mastercard.
După 1 Aprilie 2018, biletele vor putea fi descărcate de pe site. Tot atunci vom anunța și detalii despre Day Tickets (bilete de o zi).

AFTERHILLS este festivalul ce propune nu doar muzică, ci și un mini-concediu pentru toată familia. Numeroase activități, spațiu de joacă pentru copii, instalații și ateliere de artă modernă, zone de lounge, food&drinks și artiștii locali, regionali, naționali și internaționali, vor face din Iași destinația potrivită.

Festivalul se va desfășura la 5 kilometri de Iași, în zona Șes Bahlui, pe un teren gata să primească zeci de mii de oameni.

Ovidiu Biber, Co-Founder AFTERHILLS

„Prima ediție a fost plină de provocări și emoții complexe. A fost evenimentul care ne-a închegat ca și comunitate dornică să fie un ambasador de vază al orașului nostru. Cu multă încredere pornim spre AFTERHILLS 2018 iar de această dată, pregătim și mai multe surprize pentru visătorii care ni se vor alătura. Vom avea un setup pregătit pentru o vreme surprinzătoare, vom avea și mai multe scene iar artiștii și activitățile partenerilor noștri vor crea pe parcursul celor 4 zile, moment de neuitat.”

Alina Cojocaru, Press Officer AFTERHILLS

„Încurajați de succesul primei ediții, anunțăm AFTERHILLS 2018 ca fiind un eveniment care suntem convinși că se va ridica la înălțimea așteptărilor ieșenilor dar și a celor care ne vor vizita. De asemenea, suntem pregătiți să oferim tuturor, 4 zile pline de emoție pură și nealterată.”

 

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;