Spectacol folcloric și târg 100% românesc, de Ziua Națională a României, la Palas

Ca în fiecare an, ansamblul Palas marchează Ziua Națională a României cu evenimente care aduc mai aproape de public tradițiile și meșteșugurile autohtone. De 1 decembrie, clienții vor fi întâmpinați cu un spectacol folcloric, târg cu obiecte de artizanat și produse tradiționale și alte surprize.

De joi până duminică inclusiv, în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie 2017parterul Atriumului Palas Mall și esplanada de la intrarea dinspre Palatul Culturii găzduiesc Târgul 100% Românesc. Vor fi prezenți producători autohtoni și meșteri populari, gata să împărtășească publicului din pasiunea lor pentru tradițiile românești. Vizitatorii pot alege păpuși tradiționale, ii și costume populare, trăistuțe și țesături lucrate manualarticole de pielărie și alte suveniruri cu simboluri românești. Expozanții propun și cosmetice naturale și diferite articole realizate din lavandă. Pofticioșii se vor delecta cu ciocolată de casă, miere și produse de apicultură, dulcețuri și siropuri naturale, dar și cu preparate tradiționale. La Târgul 100% Românesc vor participa și membri ai asociației „Produs de Cluj”.

Joi, de la ora 18.00, în Atriumul Palas Mall, profesioniștii Donna Carina îi invită pe clienți la „Artistic Vision”, un eveniment despre tendințele în materie de hair style și make-up. 

Vineri, 1 decembrie, de la ora 15.30, în Atriumul Palas Mall începe sărbătoarea Zilei Naționale a României. Cei prezenți vor fi încântați cu un spectacol de cântece și dansuri folclorice. Pe scenă vor urca copiii talentați din Ansamblul „Lia Ciocârlia” și de la Școala Populară de Arte Iași. De la ora 19.00, și cei prezenți în parcul Palas vor avea parte de un moment festiv. Publicul va putea admira drapelul României proiectat pe faţada Palatului Culturii.

Tot vineri, pe 1 decembrie, în parcul Palas va începe și o ediție specială de Crăciun a Street FOOD Festival. Sub denumirea „Christmas Goodies”, evenimentul le va oferi pofticioșilor posibilitatea de a face o incursiune culinară. Și asta pentru că vor putea gusta pizza napoletană autentică, burgeri americani, cârnați nemțești, paella spaniolă, produse după rețete asiatice și alte delicii, cu miros de scorțișoară. Street FOOD Festival Christmas Goodies se va desfășura până pe 10 decembrie.

Pentru cei care sunt în căutarea cadourilor de Moș Nicolae, în diferite zone din Palas Mall se află expozanți care propun bijuterii, accesorii vestimentare, pălării, papioane, decorațiuni de sezon și multe alte obiecte handmade.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;