3:19 pm - Saturday February 23, 7388

Şcoala Gimnazială Specială “Constantin Păunescu” Iaşi sărbătorește împlinirea a 60 de ani

Şcoala Gimnazială Specială “Constantin Păunescu” Iaşi a fost înfiinţată la 28 noiembrie 1957 și sărbătorește anul acesta 60 de ani de existență.
Această școală este o instituţie modernă care asigură servicii educaţionale şi terapeutic-recuperatorii în spiritul toleranței, respectului reciproc și egalității de șanse dezvoltând preșcolarilor și elevilor autonomia personală și socială și încrederea în sine.
În perioada 2010 – 2013, şcoala a fost reabilitată în totalitate şi dotată cu echipamente specifice prin proiectul “Reabilitarea, modernizarea şi dotarea şcolilor speciale din judeţul Iaşi” iniţiat și derulat de Consiliul Judeţean Iaşi. Astfel, toate spaţiile de învăţământ, de terapii specifice precum şi baza sportivă sunt amenajate şi dotate conform standardelor europene, asigurând desfăşurarea unor servicii de calitate pentru elevi.
Manifestările dedicate sărbătoririi celor 60 de ani de la înființare se vor desfășura pe parcursul a două zile.
Joi, 7 decembrie 2017, elevii împreună cu părinții și cadrele didactice vor desfășura activități în parteneriat sub deviza „Și eu fac lumea mai frumoasă!”.
Vineri, 8 decembrie 2017, începând cu ora 10.00, cu participarea reprezentanților autorităților centrale și locale și a partenerilor educaționali, se va desfășura evenimentul „Educația unește OAMENI!”, prilej de bilanț și de reconfirmare a parteneriatului în educația specială.

Filed in: Educație

Comments are closed.

;